ajaxLoader

Damemode, Løb & fitness

Aktivtøj Elsker du fitness og mode? Klassisk aktivt tøj er blevet en vigtig garderobe. Vær fejlfri stilfuld, uanset om du er i fitnesscentret, løber eller går på yoga. Det er en fordel at sætte det rigtige træningsudstyr på for at gøre træningen mere behagelig. På TendensButik har vi en bred vifte af træningstøj til kvinder, aktivt tøj til kvinder og atletisk tøj til kvinder. Mens du er i gymnastiksalen og sveder, er det vigtigt, at du har det godt i dit tøj. Det kan være en udfordring at vælge det rigtige gymtøj eller træningstøj. Se gennem vores samlinger af træningsbukser, træningsbukser, træningstøj og atletisk tøj, der ikke kun lader dig bevæge dig frit, men også hjælper din hud med at trække vejret. På udkig efter veludstyrede leggings til aktive tøj eller træningstoppe? Vores kollektion af aktivtøj er alsidig og findes i en række forskellige stilarter og farver for at gøre din træning lysere. Uanset om du er i gymnastiksalen eller er på udkig efter en brunch, er et godt par leggings og en top eller matchende sports-BH'er og leggings helt sikkert det trick. Det er vigtigt at bære en veludstyret sports-bh, mens du udfører øvelser med høj intensitet, da den giver fast støtte. Vi har også en bred vifte af atletiske jakker, trænings-sweatshirts, performance fleece, plus-size aktivtøj og plus-størrelse træningstøj, der er lette og holder dig komfortabel. Forstærk dit træningsspil med vores samling af træningssko, træningssokker og atletiske sokker. Uanset om du er interesseret i løb, styrketræning, spiller fodbold eller tennis, har vi dig dækket. Gennemse vores store samling af aktivt tøj til kvinder, og find det rigtige valg til dig.
Tjekliste til aktivt tøj til kvinder:
Træningstoppe. Fra tanktoppe til tees, kvinders træningstoppe er must-get for dit aktive udseende. Ønsker du at komme med en mindeværdig erklæring i gymnastiksalen? Rock dramatiske prints, overdimensionerede logoer eller beskårne silhuetter. Vil du holde din aktive stil mere grundlæggende? Du kan ikke gå galt med sorte, hvide eller grå toppe. Afhængigt af sæsonen, hold dine træningstoppe sammen med dine foretrukne joggebukser eller shorts. Brug for et ekstra lag? Glem ikke en fleece- eller træningsjakke.
Træningsbukser. Uanset om du har sport Workout Leggings eller joggers, er Workout Pants For Women nøglespillere til dit træningstøj. Match dem med de nyeste aktive toppe til kvinder. For at få en trendstil, flagre træningsbukser til kvinder med dristige logoer eller levende udskrifter. Vil du holde dit aktive udseende lav nøgle? Tjek alsidige neutrale, som sort, marineblå og grå.
Aktive shorts. Er det for varmt til sportsbukser? Score kvinders aktive shorts til varmere forhold. Fra løbeshorts til Bike Shorts, vi har de bedste stilarter til alle dine yndlingsaktiviteter. Uanset om du er interesseret i standardneutrale eller markante udskrifter, finder du de rigtige aktive stilarter til dig.
Hættetrøjer og sweatshirts. Er det trøjevejr? Grib de nyeste pullover sweatshirts og hættetrøjer til din aktive lineup. Søger du efter populære træningstøj? Forstærk din aktive liste med stilarter, der transmitterer fed print, lyse nuancer og dramatiske logoer. Forbind dine hættetrøjer og sweatshirts med de nyeste joggebukser, træningsbukser og shorts.
Sports-BH'er. Par dit aktive udseende med sports-BH'er. Fra støtte til lav til høj intensitet har vi de ideelle valg til dine foretrukne aktiviteter. Hvis du holder af yoga, pilates eller barre-klasser, vil du have en stil med lav effekt. Til cykling og vægttræning har du brug for en mellemstor slagstil. Kører meget løb? Hjælp med at reducere hoppet med en stil med stor effekt. For en mere støttende og behagelig pasform, overvej sports-BH'er med justerbare stropper.