Smykker, Anklets

Ankelarmbånd Ankler, også kendt som ankelarmbånd, er en nem, sjov og unik modeerklæring. Gør dig klar til sommerferie og strandferier med det perfekte tilbehør til badedragt og sandaler. Ankler er den lille, men hovedvendende detalje, der tilføjer en glans af sexet til dit outfit. Vores udvalg af ankelarmbånd spænder fra enkle og fine kæder til charms, perler, initialer og endda edgy, iøjnefaldende lagdelt krystallook, der pryder hele din fod. Udforsk vores eklektiske og overkommelige samling af ankler, der sørger for, at du er stylet og klar til sommeren. TendensButik udvalg af ankelarmbånd inkluderer charme ankler, multi-række ankler, station ankler og tennis ankler.
Hvis du leder efter en ankel, der er ekstra charmerende, har TendensButik charme, der passer til din personlighed, med flot blomster, besat initialer, mousserende stjerner - motivene bugner! Disse ankel juveler kan også være en god gave til de unge kvinder eller piger i dit liv. En simpel sølvankel med en sommerfugl eller et fredsskilt kunne gøre det perfekte første smykkestykke i hendes skab.
TendensButik ankler kommer også i en række forskellige metaller, så du kan vælge at afslutte dit sjov i solens look. Måske deltager du i et bryllup på stranden og vil have en ekstra fed ankelkæde, der passer til din sundress, eller for at få en mere formel tilgang, se TendensButik Collection af ankletkæder og fodsmykker prydet med unikke krystaller. TendensButik tilbyder forskellige metaller som uædle metaller, guld, guld over sølv og sølv, materialer der får vores ankler til at udstråle deres kvalitet.
Smukke guldankler Vores guldankler kommer i en overflod af designs klar til at supplere dit yndlingsudseende. Alle vores guldsmykker er lavet af 18kt guld vermeil og vil udgøre en fantastisk tilføjelse til din smykkesamling. Pryd på din ankel, dit stilfulde nye stykke vil helt sikkert trække misundelse og sætte dig op som et stilikon blandt dine venner og familie.
Bedøvelse sølvankler Ankelsmykker, der stammer fra det gamle Egypten, blev moderigtige i midten af ​​slutningen af ​​det 20. århundrede og er fortsat en moderne trend, da de er en enkel måde at tilføje et strejf af glamour til ethvert outfit. Lavet af genbrugt sterlingsølv, kan du ikke gå galt med dette klassiske materiale. Vi elsker at skabe et køligt, sammenhængende look ved at matche vores ankler med vores andre sølvsmykker. De matchende stykker skaber ubesværet stil, vi anbefaler især at prøve en halskæde kæde for at fuldføre dit ensemble.
Rosenguld ankler Med sine smukke lyserøde nuancer er rosaguld det bedste valg i dage fulde af solskin. Ikke kun er dette materiale i trend, men når det kombineres med en ankel, bliver det udførelsen af ​​sommeren. Et populært tilbehør, disse stykker er bedst parret med et ensemble, der viser dine ankler, fra flydende sommerkjoler og sandaler til denimshorts og sneakers. Vores dobbeltkædede ankler er det perfekte stykke til at opnå den misundelsesværdige boheme stil.