ajaxLoader

Damemode, Overtøj, Blazers

Casual blazere til kvinder For mere afslappede miljøer som forretningsafslappet eller afslappet har du masser af muligheder for din afslappede blazer. Startende med designet kan du gå i slim fit eller straight fit, enkelt eller dobbelt bryst, i linned, tweed, bomuld, polyester eller enhver kombination. Se bare efter det modsatte af en forretningsjakke: undgå for kedeligt stof og og muligheder
Typer af blazere i henhold til stof Blazers til linned til kvinder Den bedste mulighed for disse sommerdage. Hver sæson tilbyder TendensButik en række pastel, jordfarver og grundfarver stoffer lavet af linned og hør-bomuldsblandinger.
Tweed-blazere til kvinder Den klassiske-essentielle. Hver september frigiver TendensButik den nye kollektion af tweed-stoffer lavet af uld eller uldblandinger. Grøn, brun, grå, ... vi har normalt dem alle.
Velvet blazere til kvinder Den mest populære mulighed året rundt til disse aftenfester. Typiske muligheder er blå og sort, men burgunder og grøn er også meget populære. En fløjlsblazer parrer næsten alt.
Vores mest populære stoffarver og -print Pink Blazers I de sidste 2-3 år har lyserøde blazere været meget populære. Vi begyndte at tilbyde en række linnedrosa stoffer, fortsatte med uldblandinger, og nu har vi endda tweed-versionen. Pink blazere kom her for at blive! Pink Blazers
Plaid Blazers Ingen kan benægte, at plaid blazere og plaid dragter er årets trend. På TendensButik finder du dem i tweed, linned eller uld.
Blomsterjakker Hver sæson forsøger vi at se efter trendy blomstermønstre til vores blazere. For det specielle stykke, du vil have. Det er ikke en hverdagsbeklædning, men når du matcher det ordentligt, får du et outfit til at imponere. Tjek vores blomsterblazere. Og hvis du elsker et design, skal du købe det. Normalt køber vi ikke mange stofmålere af dem.
Hvide blazere til kvinder Meget populær mulighed for nylig. En hvid eller off-white blazer giver dig et unikt look. Vi kan gøre dette baseret på linned eller uld. Du kan bære dem ved forretnings-afslappede lejligheder eller endda på en særlig begivenhed.
Sort blazere til kvinder Topsælgeren. Hver kvinde skal eje en sort blazer. Design det, men du vil have det, fordi det vil være en meget god investering. Den parres med næsten enhver skjortefarve og med næsten enhver buks, inklusive jeans. Plus, på TendensButik tilbyder vi alle slags sortiment af sorte stoffer.