ajaxLoader

Damemode, Overdele, Bluser & Skjorter

Bluser til kvinder Bluser til kvinder er en hæfteklammer i enhver kvindes garderobe. Vores bluser er utroligt forskellige i deres materialer, snit, stilarter og farver. Uanset om du arbejder på kontoret, er hjemme hos mor, går i skole eller arbejder på fuld tid - uanset din tidsplan og personlige stil, vil du opdage en bred vifte af bluser, der er perfekte til dine behov på TendensButik.
Uanset om du er på vej ind på kontoret eller ud på en pigeaften i byen, holder kvinders skjorter og bluser en travl kvinde på farten. Af den grund tilbyder TendensButik bluser og skjorter i alle farver og stilarter, så du kan komme dit, hvor du skal hen uden at skulle ofre din stil.
For den travle arbejdende kvinde, der næsten ikke kan få fat i frokosten de fleste dage, tilbyder vi letplejede rayonbluser, der kan hænges ud til tørring efter vask og hurtig centrifugering. De fleste af rynkerne forsvinder, hvilket gør det til en ting mindre du skal tænke på i løbet af dagen. Den bløde struktur af rayon tilføjer også en feminin følelse, så du virkelig kan få det hele! For den mere modebevidste kvinde tilbyder vi en række bluser alle med forskellige strukturer og stilarter. Fra flannel til Oxford-skjorter til hvide langærmede skjorter og alt imellem har vi noget for dig og din livsstil.
Designet til at passe og fladere de rigtige steder, stilfulde langærmede skjorter og toppe er ideelle til køligere vejr. Du kan finde muligheder med lange ærmer i striber, plaid eller neutrale nuancer - afhængigt af din stil. For sjov i weekenden skal du parre din nye top med knap ned med jeans i højhøjde, der magisk holder dig inde til et super flatterende outfit. Disse toppe kan let gemmes på formelle arbejdspladser eller efterlades løst i afslappede omgivelser.
Vores bluser til kvinder er den perfekte top til lag under din jakkesæt. Udtryk din egen stil med den bluse, du vælger. Den samme dragt kan gøres feminin, skarp, legende, kraftfuld, elegant eller mere afslappet ved blot at vælge den bluse, du parrer med den. Vi har silke, blonder, chiffon og flæse dame toppe designet af top mode designere.
Par enhver af vores bluser med jeansbukser eller kjolebukser, og du er klar til at ramme byen på et øjeblik. Uanset din stil eller livsstil har TendensButik dig dækket af feminine, kvalitet og let at bære skjorter og bluser lavet til din hverdag.