ajaxLoader

Damemode, Underdele, Bukser

KVINDERBUKSER Til arbejde, leg eller noget derimellem kombinerer TendensButik udvalg af kvinders bukser komfort og stil i hver detalje. Uanset om du leder efter den ultimative behagelige arbejdsbukse, et elastisk par leggingsbukser eller et afslappet-sødt par, du kan bevæge dig frit i, har vi bukser, der passer til regningen.
Kjole bukser til kvinder. Perfekt til arbejde eller sammensætning af et sprødt, formelt look. Vores kollektion af kvinders kjolebukser findes i et bredt udvalg af stilarter, herunder moderne bootcutbukser og bukser med lige ben i høj talje. Vores kjolebukser er designet til at smigre enhver figur og er det perfekte valg til hverdagen eller en aften i byen.
Casual bukser og leggings. Udforsk vores udvalg af afslappede bukser til kvinder, inklusive stretchbukser, designet til en perfekt pasform og din komfort i tankerne. Vil du have noget lettere? Altid elegant, vores kvinders leggings er designet til at smigre enhver figur. Par dem med en klassisk tee eller tank for enkel, men elegant stil - perfekt til dit travle liv på farten.
Når komfort er din højeste prioritet, går der ikke noget galt med brede benbukser i gazy, åndbar bomuld eller rayonstof. Klæd det lidt op ved at glide på nogle slanke benbukser med en dejlig bluse og blazer, der får dig til at se ren og professionel ud.
Vælg neutrale farver - brune, blues og sorte - for at blande dine kvinders kjolebukser med de nyeste bluser, uanset om du arbejder, netværker eller tager et par timers opsamlingstid med dine nærmeste venner. Leder du efter et specifikt udseende? Vælg lyserød, rød, hvid eller grøn. Fordi vores priser passer lige til din lommebog, kan du skabe snesevis af flotte udseende med blot et par par bukser. Opdater din kollektion med kvinders bukser fra TendensButik for at få det nyeste inden for fashion-forward, moderne styling. Vælg mellem en bred vifte af raffineret, chic eller afslappet look fra klassiske pasformsdragtbukser, monterede leggings, beskårne slim fit capris, bredbukser til logo jogger joggebukser og mere. Med dristige udskrifter, subtile mønstre og strømlinede faste stoffer, uanset det æstetiske, er der en pasform og stil, der passer til dine behov. Par med en jakkesæt, blazer, bluse eller hæle for at skabe et poleret, standout ensemble. Vis et nyt par chic capris, ankelbukser, kjolebukser, afslappede slacks, khaki chinos, sorte bukser eller beskårne bukser. Vælg mellem en af ​​de polerede stilarter, fra linnedbukser til kvinder, tynde dragtbukser til stretch capris. Vælg mellem flere mønstre, crosshatchbukser, rutebukser, pinstripe-bukser eller endda blomsterbukser i varmere vejr. Hvis du søger efter bukser, der er perfekte til dage, hvor du skal se poleret ud, finder du masser af kjolebukser til kvinder i denne kollektion. Vores sofistikerede, komfortable design giver dig mulighed for at se og føle dig bedst på kontoret, feriesamlinger og meget mere. Du kan blande og matche disse bukser til kvinder med alle dine yndlingsbluser og toppe for at skabe elegante tøj, der er ideelle til specielle begivenheder.