ajaxLoader

Herremode, Underdele, Bukser

Mænds bukser Mænds buksekollektion fra TendensButik er et resultat af håndværk på højt niveau, der strækker sig ud over denim og i nye innovative materialer, snit, finish, der bruges til at skabe dette banebrydende udvalg af bukser og chinos til mænd.
Bedste herrebukser, der passer til enhver lejlighed Vi tilbyder en bred vifte af herrebukser, der passer til de stadigt skiftende årstider; så find joggebukser og fleecebukser til de koldere måneder og lastbukser til sommeren. Eller fremvisning af din sartorial stil vores chinos og skræddersyede bukser. Du kan nemt matche dine yndlingsparter til mænds bukser med en behagelig sweater eller skjorte for at fuldende udseendet.
Fang den nemme urbane stil med et par afslappede fragtbukser til mænd. Fra klassisk bomuldstwill til behageligt joggermateriale, vores kampbukser er perfekte til ubesværet hverdagsbinding. Vælg mellem simpel sort, grå, camouflage og andre farver, eller søg efter chinos til mænd og andre stilfulde bukser.
Vi elsker, at lastbukser giver styling med flere lommer. Vores store og høje afslappede buksekollektion har en række forskellige ladninger at vælge imellem. Med afslappede og rummelige snit plus holdbare stoffer er disse gode til friluftsmænd og fyre på farten.
Når du handler efter mænds afslappede bukser, er pasform en vigtig faktor, du skal tage i betragtning. På TendensButik tilbyder vi mange bukser, du kan vælge imellem. For et mere opdateret look, køb vores sortiment af mænds slim-fit casual bukser. Disse typer af underdele sidder lidt under taljen og er slanke fra hofte til ankel.
Klassiske pasform til mænds afslappede bukser er andre muligheder og giver mere et tidløst look med ekstra plads og let bevægelse. De tilbyder helt sikkert et look, der passer til enhver lejlighed, og de vil helt sikkert blive et populært valg i din garderobe.
Andre tilgængelige tilpasningsmuligheder inkluderer afslappet eller lige, hvilket tilføjer andre muligheder for at tilføje til dit skab. Sammen med valg af pasform kan du også vælge mellem flad front og plisseret buksemuligheder. Flade afslappede bukser giver et moderne look, mens plisserede afslappede mænds bukser tilføjer klassisk appel.
Sørg også for at tjekke vores udvalg af mænds store og høje afslappede bukser, da vi tilbyder en bred vifte af størrelser, der hjælper dig med at finde det rigtige par bukser til dig.