ajaxLoader

Tasker, Herretasker, Crossbody tasker

De nyeste Messenger-tasker til mænd Et eller andet sted mellem en rygsæk og en mappe er messenger-tasker til mænd den foretrukne taske til fashion-forward mænd. I en række stilarter og silhuetter, fra smarte herre læder messenger tasker til sporty nylon stilarter, har vores udvalg af herre over skuldertasker noget for enhver type fyr. Uanset om det er lavet af blødt sten læder eller præget med vores logo print, kan du ikke gå galt med en TendensButik messenger taske.
Hvorfor få en skuldertaske til mænd? Herre skuldertasker er perfekte til næsten enhver pendling. Uanset om du kommer i arbejde med bil, tog eller cykel, er messenger tasker til mænd nemme at bære og har plads til din bærbare computer og meget mere. Hold orden med omhyggeligt placerede lommer både indeni og ude, der holder dine væsentlige ting inden for rækkevidde. Og takket være en justerbar rem kan du sikre en lige passende pasform. Derudover kan du ikke slå dem, når det kommer til rejser. Vores større stilarter holder nok til en hurtig weekendferie, mens vores mænds små messenger tasker holder din tegnebog, dit pas og din telefon sikre til kortere udflugter, som at udforske en ny by.
Se stilfuldt ud med din nye mænds Messenger-taske Med din mænds designer messenger bag nu på slæb er det tid til at opgradere resten af ​​dit look. Et herreur i læder er den ultimative sartorialerklæring. Mode møder funktion med dette polerede tilbehør, som holder dig i tide og i trend. Herresko er grundlaget for ethvert outfit. Fra ruskindstøvler til slanke sneakers, der kan klædes op eller ned, vi har sko, der passer til enhver lejlighed. Top dit look med noget fra vores sortiment af herrejakker og overtøj. Uanset om dagen kræver en fed puffer eller en klassisk læderjakke, bliver det det sidste strejf, dit outfit har brug for.
Det er ikke ofte, du finder noget, der både er funktionelt og skabt med materialer af høj kvalitet - der også ser let ud. Men vores mænds læder messenger tasker har begge disse mest beundringsværdige træk stilfuldt ned pat. Uanset om din pendling indebærer at hoppe et par metrostop, en hurtig gåtur eller din bil, din taske skal være så behagelig at tage på og pålidelig som du er. At holde alle dine arbejdsopgaver - inklusive din bærbare computer - beskyttet, uanset hvordan du ankommer, er en film med TendensButik afprøvet og ægte kvalitet. Disse smukke tasker passer også vidunderligt sammen med dine yndlingsure og tegnebøger.
Beskyt din bærbare computer og digitale enheder, hold alle dine vigtige dokumenter, og opbevar alt andet, du måtte forestille dig med komfortable læderhåndtag, eller brug den aftagelige skulderrem til en crossbody-mulighed for dem, der har brug for håndfri pendling. Her er mange års pendling sammen med stil. I læder eller lærred eller en cool kombination af begge dele - der er en perfekt løsning til mænds arbejdstaske til din balance mellem arbejde og liv.
Derfor har vores mænds arbejdstasker al plads og organisering af traditionelle dokumentmapper, men med moderne kant og meget lettere håndtering. Med indvendige rum, lynlåslommer og penholder; det er fine detaljer som disse, der gør en forskel. Når du er organiseret, føler du dig bedre, mere selvsikker, og du er i stand til at flyve gennem din dag meget lettere.