ajaxLoader
Dame Vintage Anti Uv-solbriller

Dame Vintage Anti Uv-solbriller

DKK131.90 DKK173.10

Tilbehør, Dame Tilbehør

KVINDER TILBEHØR Tilføj det perfekte finish til dit yndlingsdragt med vores unikke kollektion af dametilbehør. Med kraftige udskrifter i dristige lyse farver og subtile neutrale neutrale ting finder du noget der passer til enhver stemning.
KVINDESKALER TIL ALLE SÆSONER Uanset vejret, tilføjer vores trykte tørklæder til kvinder et stilfuldt twist til dit look. I varmere dage tilføjer vores lette silketørklæder ensomme ensartede præg, mens hyggelig uld og imiteret pels holder dig varm, når det er koldt.
VORES KVINDERS HÅNDTASKER BÆRER DIG igennem Du kan aldrig have for mange håndtasker. Vælg mellem farverige raffia-totes i flere dage på stranden, eller gå efter en sofistikeret crossbody-taske med leopardprint til aftener. Vores kortholder er en fantastisk måde at holde alle dine kreditkort sikre inde i din pung. Hold øje med vores konvertible tasker med aftagelige stropper for alsidighed fra dag til nat.
FLATTER DIN FIGUR MED KVINDERREMMER Vores damebælter er lavet af ægte og vegansk læder og er perfekte til at sikre dine bukser og bryde op maxikjoler og jumpsuits. Vælg mellem en række forskellige stilarter, fra konventionelle dobbelte spænder til lidt mere offbeat obi og bælter. Der er også nogle vendbare stilarter, så det er som en to-til-en.
INGEN SKYGGE NØDVENDIG MED VORES DAMES Hatte og solbriller Lyse dage er langt mere luftige, når dine øjne er beskyttet. Vores skygge- og stråhatte tilføjer straks noget yacht-sæt flair til din garderobe. Fed print og farverige trimmer bringer masser af legende stil til samlingen. Vores solbriller er vigtige året rundt - uanset om du kører på stranden eller kører på solrige vintereftermiddage.
Tilbehør tilføjer øjeblikkelig oomph og personaliserer ethvert outfit, uanset hvor du er på vej. Har du brug for at pynte dit ensemble, men ikke ønsker at skifte tøj? Tilføj glitrende smykker eller et ubesværet tiltalende tørklæde for øjeblikkeligt at hæve dit look.