ajaxLoader

Tasker, Dametasker

Dametasker Den er i dametasken! Fra søde kufferter til smarte koblinger, oplev masser af kvinders håndtasker i en række former og størrelser.
Alle håndtasker og tegnebøger Hvordan gennemfører du et stilfuldt outfit? En ny håndtaske er det perfekte tilbehør. Fra crossbodies til koblinger har TendensButik de bedste håndtasker til enhver lejlighed. Glem ikke at få en matchende tegnebog med din nye håndtaske.
De bedste håndtasker på TendensButik:
• Crossbody tasker. Hængende fra en lang rem, der går på tværs af din krop, giver en crossbody-taske en håndfri oplevelse. Fra shopping til løbende ærinder er crossbody et must-have.
• Muleposer. Leder du efter en stor slidstærkt taske? En totetaske holder din bærbare computer, papirarbejde og meget mere. Sørg for, at din totetaske har mindre rum til dine nøgler, tegnebog og ID - du behøver ikke at skulle grave i en afgrund for dem.
• Rygsække. Satchel-håndtasken er defineret af et struktureret design med en rem og tophåndtag, der fremmer din karrierestil. Med plads til din tablet, notesbog, makeup-etui plus så meget mere er det en perfekt taske til brug til arbejde.
• Koblinger. Fra middag til dans er en kobling en lille taske, som du klemmer i dine hænder. For alsidig styling vil du helt sikkert have en kobling med en aftagelig rem.
Shop efter kvinders håndtasker, punge, tegnebøger, tasker og koblinger fra TendensButik bredt udvalg af designere. Find den perfekte taske til enhver lejlighed på TendensButik. Vi har store totes, der bogstaveligt talt passer til alt. Og alsidige punge (i læder!), Der ser fantastiske ud fra arbejde til happy hour. Vi har tasker til gymnastiksalen og weekendtasker til ferie. Hvis du klæder dig ud, har vi glitrende koblinger og armbånd. Hvis du er på farten, har vi crossbody-tasker og rygsække.