Hjemme Dekoration

Indretning af hjemmet
Hjemmet er, hvor hjertet er, men hjemmet er, hvordan hjertet afsløres. Inspirerede ideer til boligindretning forvandler bare vægge til kunstgallerier, kolde gulve til varme ildsteder og golde rum til elskede kroge. Første gangs hjemmedekoratorer og møbeldesignere til hjemmet finder kreative designideer i vores omhyggeligt kuraterede samling af vægkunst, dekorative accenter, tæpper, enestående møbler, accentbelysning og meget mere. Soveværelse, badeværelse, udendørs beboelsesrum eller køkken, vi har fået dine designambitioner dækket.

Vægge
Alle tanker om minimalisme til side, bare vægge tilbyder et tomt lærred, hvor du kan løsne din indre indretningsarkitekt. Uanset om det er et par stykker vægkunst eller en hel kunstmur, er mulighederne kun begrænset af fantasien. Sentimental? Brugerdefinerede og personlige udskrifter er gode billeder til væggen. Verden rejsende? Hvad med et verdenskort eller topografikunst? Mand hule? Vores personlige udskrifter, sportsmemorabilia og ølkunst er perfekte vægbeklædninger. Med utallige billeder til vægge, kunstværker og anden kunst og vægindretning er idéer til hjemmedesign ubegrænsede.

Tilbehør
Dekor er en forkortelse til dekoration. Du kommer aldrig kort, når der er så mange hjemmeacenter at vælge imellem. Et par accentstykker her, et usædvanligt ur eller en unik væg, der hænger derovre, nogle bordlamper til at oplyse det mørke hjørne og indretning i hjemmet kan gå fra landlig rustik til moderne indretning på ingen tid. Det sjove er i fortolkningen, så udtryk dig selv!

Møbler
Et dyreformet bord, en usædvanlig vippe, en formskiftende stol, et sidebord formet som din yndlingsstat, en baby indpakket i en tortilla ... en af ​​disse ting er ikke som den anden. Sandheden er, at ingen af ​​disse ting er som den anden. Ukonventionelle moderne møbler tilføjer mere end karakter til et rum, de fremkalder samtale. Uanset om du er ondskabsfuld, sportslig, stolt eller lunefuld, er vores designmøbler usædvanligt og alligevel praktisk.

Værelser
Der er altid plads til ændringer. Heldigvis er der altid værelser at ændre. Opgrader denne soveværelse indretning med fantasi og stil. Forøg lagerplads og effektivitet med nye køkkenværktøjer og gadgets. Lys dine udendørs opholdsrum op med et sæt sollys. Føj flair til værelseindretning med kreative accentstykker. Mulighederne er uendelige. Ændring kan være uundgåelig, men det betyder ikke, at det ikke kan være smukt.