ajaxLoader

Herremode, Overtøj, Dunjakker

Om dunjakker og -frakker til mænd: Hvad tænker du på, når du tænker på dunjakker til herrer? Luksuriøst varmt og behageligt? Vil du tage en lur-i-det behageligt? Ekstremt holdbar? Det var præcis, hvad vi også tænkte! Ved du hvad vi ellers tænkte? At en dunfrakke er et af de bedste valg, du kan tage, når koldt vejr rammer. Uanset om du vandrer i bjergene, går på ski ned ad pisterne eller skraber din bil af i kølige vintermorgener, er isolering ned der for at holde dig umuligt varm og hyggelig.
Hvorfor dog ned isolering? Vi er så glade for at du spurgte! Det giver det højeste forhold mellem varme og vægt, der er tilgængeligt, hvilket betyder, at du forbliver ekstrem varm uden et ton tung bulk, der tynger dig. Oven i dette holder en dunjakke i de kommende år, så du ser et højt afkast på din investering. For at gøre din herres frakke eller parka endnu mere kraftfuld, skal du smide noget holdbart vandafvisende middel på jakkens ydre skal, så du behøver ikke bekymre dig om irriterende regn og sne, der bremser din gode tid.
Dunjakker og frakker til mænd De fleste jakker kan holde kulden i skak, men nogle af dem klipper ikke den, når temperaturen falder til frysepunktet. I tider med ekstrem kulde er en dunfrakke eller jakke den ideelle mulighed. Isoleret med dunfjer fra ænder eller gæs har en sådan jakke et højt lag af beskyttelse mod kulde, bevarer varmen ekstraordinært og føles ekstremt lys. Hvis du leder efter den bedste dunjakke til mænd, er du kommet til det rigtige sted. TendensButik tilbyder et omfattende udvalg af dunjakker og frakker i topkvalitet, der passer til enhver mands præferencer, livsstil og personlighed.
MÆNDERS LETVÆGT NED, QUILTED & PUFFER JAKKER For den moderne eventyrer giver vores herres dun, quiltede og puffa jakke-design letvægtsbekvemmelighed med praktisk og komfort. Fra letvægts polyester outers med den bedste 90/10 dunfyld i klassen, der er perfekte til lagdeling og lavet til livet på farten til kraftigere quiltede stilarter bygget til de koldeste forhold.
HERREJAKKER & FRAKKER Sig farvel til fortidens store, store dunjakker - herres lette dunjakker er her! Det er tyndt, sindssygt varmt og så lagdelt, og det går med tøj fra afslappet til poleret. Den bedste del? Du kan kun finde det på TendensButik.
Kompakte lette dunjakker er fremragende til lagdeling under tyndere frakker og jakker eller til at bære som et ydre lag, når der kun er en lille chill. Faktisk foldes kraven ned fra en crew neck til en v-neck, så den forbliver usynlig nedenunder! Letvægts donsjakkeveste til mænd er fantastisk til lagdeling ovenpå en sweatshirt eller anden jakke, og almindelige Ultra Light dunjakker og frakker fører dig gennem en kold vinter med den bedste varme.