ajaxLoader

Sko, Herresko, Elegante sko

Mænds Casual Sko Mænds afslappede sko er en type fodtøj designet til at blive båret med uformel tøj, såsom jeans, khaki-bukser eller shorts. Disse sko er ofte lavet af en læder- eller lærredoverdel for at frigøre varme og fugt fra dine fødder. Det afslappede fodtøj er designet med komfort og stil i tankerne.
Hvilke funktioner har afslappede herresko? No-scuff ydersål: Ydersålen på herresko er normalt lavet af hvid gummi eller syntetisk gummi. Gummiet efterlader ingen slidmærker på gulvet. Bunden af ​​skoen er normalt trampet for at give dig et greb på glat fortov eller på mudrede stier. Åndbar overdel: Læder, bomuld og lærred er materialer valgt til en åndbar overdel på skoene. Dette er vigtigt, hvis du planlægger at bære sneakers, atletiske sko eller lignende typer af afslappede sko under varm vejr, eller når du er fysisk aktiv. Polstret eller polstret indersål: At gå rundt hele dagen lægger en masse stress på dine fødder, hvorfor sko til mænd ofte har hukommelseskum eller gel indlægssåler og noget buestøtte. Disse materialer reducerer kraften og påvirkningen på knogler, ledbånd og sener i dine fødder.
Hvad er de forskellige typer afslappede herresko? Loafers: Loafers er en type sko lavet af læder, som mænd bærer med khaki-bukser eller lignende typer afslappede bukser. Loafers glider på og dækker toppen af ​​foden. Oxfords: Oxfordsko er normalt lavet af læder. Oxfords har snørebånd til snørebånd, og en tynd blonder holder Oxfords på dine fødder. Sandaler: Sandaler til mænd kan have en formet eller flad fodseng. Sandaler kan have en læderrem eller rem over toppen af ​​foden. Sneakers: Sneakers er typisk lavet af lærred eller læder. Sneakers er lette og snøre. Sneakers bæres ofte til uformel sport eller gåture. Støvler: Støvler er ofte lavet af læder. Støvler holder mænds fødder varme og rummer tykke sokker.
Hvordan vælger du den rigtige mænds sko størrelse? Casual sko til mænd er designet til at blive båret med et par sokker. Når du måler dig selv for et par sko, skal du bære den samme type sokker, som du planlægger at bære med skoene. Mål dig selv sent på eftermiddagen, det er når dine fødder vil have strakt sig og hævet lidt fra at være på dine fødder i løbet af dagen. Brug et fleksibelt målebånd og mål fra bagsiden af ​​din hæl til spidsen af ​​din længste tå. Hvis du har høje buer, skal du følge buens krumning snarere end at lave en slags bro mellem din hæl og din fods kugle. Multiplicer din fodlængde i inches med tre, og træk 24.