ajaxLoader

Sko, Damesko, Flade sko

Hver kvinde har brug for et godt par neutrale lejligheder i sin garderobe. Uanset om du går efter sorte eller nøgne lejligheder, er disse sko med alt hvad der er ideelt til alt fra kontoret til aftener til afslappede dage med familien. Du finder de sorte øre loafere kvinder elsker at bære og så meget mere lige her i denne samling.
Kvinders sorte lejligheder Slip på grundlæggende sort til stort set enhver lejlighed: Nyd alsidighed, fleksibilitet og komfort i Black Flats til kvinder fra TendensButik. Ideel til lavmælt stil, når du rejser (kast nogle lejligheder i din taske til flyet eller toget) eller bare chillin 'på din lejlighed, disse sorte lejligheder skal forpligte. Ingen sort flad er komplet uden udeblivelse og liner sokker til flad ud stil, du ikke vil gå glip af.
Balletflader I smukke balletlejligheder træder du lige op, ligesom en ballerina, i en saftig stil. Oprettet for over hundrede år siden for at udvikle læg- og benmuskler under balletrutine, giver balletflader mulighed for at balancere hele kroppens vægt på en eller begge fødder. Selvom du måske ikke manøvrerer i pirouette eller arabesker, leverer vores balletlejligheder styrke, smidighed og nåde. Spil balletstil går aldrig ud? Du er på! Bliv balletisk.
Spidse tåflader Få dine fødder peget i den rigtige retning mod Pointed Toe Flats fra TendensButik kollektionen. Elegance og komfort kombineres for en følelse, der helt sikkert kommer til at sige pointen: lejligheder er fantastiske. Spidse tåflader udfører beundringsværdigt i kategorierne værdighed og nåde, fantastisk til en hvilken som helst begivenhed. Tilføj nye no-show og liner sokker indstillet til at yde support og stil.
Kvinders brede lejligheder Du har søgt vidt og bredt efter lejligheder med bredde til rådighed: søg ikke mere, for TendensButik har dine kvinders brede lejligheder så langt som dit øje kan se. Vi kan godt lide brede sko, og vi kan ikke lyve: men kan du spørge, skal vi betale mere for mere sko? Langt fra det: TendensButik fuld komplement af kvinders brede lejligheder er ekspansiv, ikke dyr. Tøv ikke med at udvide dit perspektiv af fodtøj med nye no-show og liner sokker, der står farvel til at støtte din næste bevægelse.
KVINDER SORT LEJLIGHEDER Score dig selv nogle sko, der tilbyder den dynamiske duo - komfort og stil! Shop TendensButik for at finde sorte lejligheder, der er klar til arbejde, balletlejligheder i weekenden og et væld af stilarter til kontoret og aftenen.
STILLIGE NØGDEFLATER Undgå hæle smerter, og smig din hudtone med smarte nøgne nuancer, der supplerer din professionelle påklædning. inklusive stilarter med hukommelseskum for komfort hele dagen.
CASUAL BALLET FLAT SKO Når arbejdsdagen er færdig, skal du parre dine lejligheder med din yndlings-denim, kjoler, nederdele og bukser til natteliv og sjov i weekenden. Gennemse vores fantastiske udvalg af klassiske balletlejligheder, der aldrig går ud af stil.