ajaxLoader

Herremode, Overtøj, Frakker

Herre Pea coat Find en frakke, der holder dig varm, mens du skræddersy din livsstil med en peacoat til mænd. En uldfrakke er et must-have for enhver mand, og de mange forskellige typer giver dig mulighed for at finde den frakke, der er behagelig for dig.
En ærterfrakke er en klassisk herrefrakke, der tager sit signal fra en marinejakke. Svæver mellem afslappet og forretningsmæssigt passende, typiske peacoatfarver inkluderer sort og marineblå, men det kan også ses i plaid, olivengrøn og endda denim. Det er dobbeltbrystet og giver det en dristig og militær fornemmelse. Nogle peacoats har en bomuldssmæk, der gør det muligt for den brede revers på pelsen at forblive åben, mens biben lynlåser op til halsen for mere varme.
En overfrakke er en anden klassisk uldfrakke til mænd. Denne er det perfekte match for en mand, der befinder sig i at gå fra afslappet til forretningsbegivenheder. Dens knapper med en bryst giver den en slankende form, mens den mindre revers giver det et beskedent og skarpt udseende. Dobbelt breasted overfrakker med brede revers og også en god mulighed for vinterdage, hvilket giver den typiske mænds peacoat en mere formel makeover. Overfrakker er generelt længere end peacoats, med trekvartlange overfrakker, der falder mellem midten af ​​låret til lige ved knæet.
Til en afslappet frakke passer en uldskifter både til varme og stilbehov. Ligesom den afslappede version af en overfrakke, giver denne længere frakke dristige skifte lukninger og overdimensionerede lommer et dristigt udsagn, mens dens tykke materiale og hætte holder kulden ude. En anden afslappet frakke at se efter er en militær frakke. I lighed med en peacoat mangler denne pels den normalt synlige revers på en peacoat, mens den også inkluderer flere lommer til et vintage-look og meget funktionel stil.
Uanset om du er på udkig efter en formel frakke eller en afslappet jakke, kan du finde den frakke, der passer til dine behov med det unikke design og mange muligheder for en mænds peacoat. Find den uldfrakke, der fungerer for dig på TendensButik.
Hvorfor vælge ærtercoat? Ærtekappen er en meget moderigtig og atmosfærisk pels. Det har en historisk følelse af regalitet og professionalisme, der kun matches med en ordentlig jakke, selv da peacoatens heft og kvalitet er svær at matche. Selvom der ofte er hættefri, er frakker som denne struktureret til at blokere for vind og holde dig toastisk og se bedst ud.
Sådan bæres en peacoat Det er relativt let at bære en peacoat. De er en tungere pels, end du måske er vant til, men du kan følge de fleste retningslinjer for pels. Sørg for, at din peacoat ikke kolliderer med dit outfit (eksempel: lyse røde bukser fungerer ikke så godt med sort). Peacoats kan helt sikkert bæres med afslappede tøj, men de skinner, når de er parret med forretningsafslappede og professionelle tøj. I modsætning til trenchcoats afskærer peacoats lidt under bæltet, så spil i overensstemmelse hermed.
Det er også vigtigt at huske, at peacoats er moderigtige vinterfrakker. At bringe dem ud for tidligt betyder, at du sandsynligvis bliver for varm om efteråret, og det kan være besværligt at bære dem med andet vinterudstyr. Da peacoats passer så godt sammen med kjoletøj, skal du være sikker på at du køber en stor nok størrelse til at passe et par lag nedenunder.