ajaxLoader

Herremode, Overdele, Golftrøjer

MÆNDS GOLF SHIRTS Gør dig klar til at udarbejde det med stil og komfort med golftrøjer til mænd fra TendensButik! Når du er på udkig efter et nyt look til linkene, skal du shoppe vores udvalg af golfpolo til mænd, kvart lynlåse, jakker og mere og finde de ting, der giver stil og funktion, som du helt sikkert vil sætte pris på hele vejen rundt .
Golfpolo har længe været et dagligt syn i den sport, hvorfra denne type beklædning får sit navn. Det varede dog kun kort tid, før folk begyndte at bemærke deres stilfulde flotte udseende og behagelige pasform, når de blev båret af deres yndlingsgolfspillere. Snart begyndte mode at sprede sig til andre sportsgrene og også til offentligheden.
Oprindeligt kun tilgængelig i solide farver, kan golfpoloerne i dag findes i en række forskellige valgmuligheder. Fra skiftende striber af hvid og en ensfarvet farve til striber af kun solide farver til de skjorter med logoer og andet design på, de tilbyder folk en måde at pynte et outfit på, mens de stadig er komfortable. Klæd et outfit på ved at parre en skjorte som denne med et yndlingspar afslappede sko.
Mænd kan bære golfpolo til mange forskellige funktioner. For det mere afslappede kontor kan de være passende slid, når de er parret med et par loafers eller kjolesko, eller bære dem til påklædning fredag. Han kan også bære dem under en sportsfrakke for et flot udseende, der helt sikkert vil gøre opmærksom på dem omkring ham.
Denne type tøj er typisk lavet af blød og maskinvaskbar bomuld og tilbyder blødhed og komfort ved en favorit-T-shirt med en krave. Denne detalje gør det muligt for denne skjorte at bevæge sig let mellem afslappede og mere formelle situationer.
Selvom det typisk betragtes som en kortærmet mulighed, kommer dette tøj også i langærmede versioner. Dette gør dette valg i tøj til et ideelt valg, hvis en person er på udkig efter en skjorte til al slags vejr. Tilføj et stænk farve for at gøre en overskyet dag lysere.