ajaxLoader

Herremode, Overdele, Hættetrøjer & Sweatshirts

Shop efter mænds hættetrøjer og sweatshirts på TendensButik. Uanset om du leder efter et ekstra lag, når du slapper af, eller noget der holder dig hyggeligt på vej til og fra gymnastiksalen, finder du en række klassiske hættetrøjer og lynlåsejakker i mange farver - tænk alt fra neutrale grå til dristige nuancer - og stilarter, der passer til din personlighed.
Forøg dit look med vores udvalg af hættetrøjer til mænd. Uanset om du går efter afslappede vibes eller diskret stil, vil en top med hætte se dig igennem fra sommer til vinter og er perfekt til lagdeling over T-shirts og tanke. Vælg mellem hæftefarver i vores kollektion marineblå, grå og sort hættetrøje, eller vælg zip-up og trykte muligheder for at sprøjte noget personlighed ind i dit ensemble. Shop alle mænds hættetrøjer og sweatshirts, eller søg efter trøjer.
Sportshættetrøjer og fleece Fra fuld lynlås til pullover-stilarter, find den perfekte tilføjelse til din behagelige garderobe. Uanset om du leder efter mønstrede eller solide farver, har vores udvalg noget der passer til din smag.
Leder du efter det perfekte valg til din træning? Bliv i topform med sweatshirts med snøre med hætte med fugtabsorberende teknologi. Uanset sport eller træningsrutine, vil du spille dit hårdeste, når du ikke behøver at bekymre dig om at forblive tør!
Slå retten i stil med en slank basketball-hættetrøje. Seje detaljer som ribbet kant og manchetter tilføjer masser af panache. Bliv i trend, mens du skyder bøjler i en hættetrøje med lukning med lynlås foran og plys indvendigt for for optimal komfort. Kængurulommer tilføjer også et stilfuldt touch.
Uanset om du slapper af hjemme eller går ud på stien, kan komfort være en topprioritet. Vores hættetrøjer med lange ærmer er lavet til komfort overalt. Ribbede manchetter på ærmerne og nederste sømme sørger for, at hver sweatshirt sidder behageligt. Vores sweatshirts med hætte har en hætte med løbegang for at lukke op mod dårligt vejr. Par dine hættetrøje til mænd med afslappende joggers, så de holder dig tæt indendørs og ude.