ajaxLoader

Herremode, Overdele, Henley skjorter

En god henley-skjorte er noget, enhver mand har brug for i skabet. Henleys er en kort ærmet t-shirt uden krave med flere knapper ned fra kraven. De er alsidige, komfortable og vigtigst af alt stilfulde. Hvis du vil se afslappet, men ikke for afslappet, er henley-t-shirten en god mulighed. TendensButik henleyskjorter er konstrueret af behagelige bomulds- og polyesterblandinger for en blanding af holdbarhed, stretch og blødhed. Henleys er grundlaget for baseballspillere og blev populær af sporten, men nu kan alle sporte en god henley. Disse tees har en dejlig slank pasform, der er designet til at komplimentere din krop. Henleyskjorter med korte ærmer passer godt sammen med jeans, chinos og endda dine yndlingsshorts. Vælg mellem vores udvalg af stribede skjorter, solide udskrifter og forskellige mønstre, par det med dine yndlingsbukser, så har du et perfekt outfit.
Masser af mønstre og stofvalg Denne populære skjorte er behagelig, tungere end en t-shirt og går alt fra berøringsfodbold til under en jakke på en dato. Henley til mænd viser diskret overkroppen smukt på grund af sin stofkombination af bomuld og strik. Den måde, det krammer skuldre, arme og torso er subtil, men effektiv. Mænds henleys fås også i mange forskellige stoffer, herunder slub strik, fleece og sweater stil. Generelt langærmet kommer en Henley-skjorte til mænd også i kortærmet version i varmere måneder. En kombineret skjorte og tee, henley udfylder moderskabet mellem afslappet og påklædt.
Afslappet, men skræddersyet til et Dressier-look Henley-T-shirt til mænd er behageligt, mens knaphalsen tilføjer mere interesse end den typiske T-shirt og gør det dressier. Henley-t-shirts til mænd er de perfekte lagdelte stykker. Du kan smide dem under enhver trøje for at få et beskyttelseslag mellem din hud og uld. Du kan vise dem under en jakke. De ser godt ud under en V-hals eller lagdelt under en skjorte med knap. Denne form for mode alsidighed er fantastisk, og at have et par Henleys gør påklædningen betydeligt lettere. Deres popularitet betyder, at de kommer i en række farver og mønstre som striber og en række stofvægte. Disse skjorter har en sportsbaggrund, og evnen til at løsne knap gør det muligt for mænd at skræddersy stilen samt gøre dem mere åndbare, mens de træner.
Klæd det på eller klæd det ned Henleys parrer perfekt med jeans eller shorts og kan se overraskende godt ud med kjolebukser og tage det i en mere afslappet retning. Du kan sove i en Henley, slå gymnastiksalen i en eller gøre det til grundlaget for dit afslappede dagtøj til kontoret. Midtvejs mellem en t-shirt og en krave med skjorte er denne alsidige stil fantastisk til enhver mands garderobe.