ajaxLoader

Herremode

Mandetøj
Køb herretøj på TendensButik. For en fantastisk herretøjbutik eller herretøj online er TendensButik stedet at være. Har du brug for at opdatere din garderobe? Køb de bedste herretøj på TendensButik! Uanset om du handler online eller i butikken, har TendensButik alt det, der er nødvendigt for enhver mands skab.

Herrefrakker og -jakker. Lag med jakker og frakker til mænd. Fra varme vinterfrakker til kølige læderjakker, få overtøj til hver sæson. Glem ikke, en uldfrakke er et must-have til smukkere lejligheder.

Herre sweatere. Er der kulde i luften? Hyggelig op til mænds trøjer. Vil du have et luksuriøst look? Forkæl dig selv med cashmere stilarter. Husk at modernisere dine grundlæggende sweatere med crewneck, V-hals og quarter-zip. Lager op i neutrale farver som sort, grå og marineblå. Vil du have det sjovt med farver? Skil dig ud i trøjer med lyse nuancer eller rige juveltoner.

Mænds denim. Fra slank til afslappet denim, vi har den perfekte pasform til dig. Leder du efter jeans, der passer til forretningsafslappet? Vi anbefaler stilarter, der har en mørkere vask. Hvilke jeans laver din rock i weekenden? Rippede stilarter og letvasket denim er fantastisk til dit mere afslappede udseende.

T-shirts & shorts til mænd. Er du klar til varmt vejr? Bliv klar med de hotteste T-shirts og shorts. Fra standard crewnecks til statement-grafik har vi alle de stilarter, du har brug for for at parre med dine yndlingsshorts.

Badetøj til mænd. Skal du på flugt? Dyk ned i badetøj til mænd. Fra svømmeundertøj til boardshorts finder du de rigtige stilarter til dig. Vil du komme med en erklæring? Tag springet i lyse nuancer og levende mønstre.

Blazers & Sportsfrakker til mænd. Hvordan tilføjer du øjeblikkelig klasse til dit look? Læg en blazer eller sportfrakke over dine kjoleskjorter eller endda T-shirts for en sofistikeret følelse. Brug for et business casual outfit? Sport din blazer med en kjoleskjorte, mørke jeans eller khakier for et forretningsafslappet look.

Mænds skjorter. Fra poloer til knapper, skjorter er vigtige for din stil. For flere muligheder skal du sørge for at have en flok i standardfarver, som hvid, sort, blå eller grå. Ved flere årsagssituationer skal du ikke være bange for at lege med lyse og dristige mønstre.

Mænds bukser. Fra joggingbukser til påklædningsbukser, forankre dit look med de nyeste mænds stilarter. Uanset om du slapper af eller arbejder, skal du bruge bukser til alle lejligheder.

Dragter og smoking. Uanset om du går på jobinterview eller deltager i et bryllup, skal du klæde dig op. Invester i skræddersyede dragter og smoking, der klarer testen.