Hjemme Dekoration, Indretnings Klistermærke

Vægindretning for at personalisere dit rum Tilpas udseendet på hvert værelse i dit hjem med vægindretning, der passer til din stil. Med muligheder lige fra originalt kunstværk til dekorative spejle er det let at finde væghængningerne, der får dit rum til at føles som dit eget. Se efter billedrammer, der viser dine originale fotos eller udskrifter, du elsker. Sæt spejle på væggene eller gulvet. Se hvilken slags throwback-stilarter du kan prøve, som retroure eller meget grafiske plakater. Der er ingen grænse for den kreativitet, du kan vise, når du handler TendensButik til vægindretning.
Typer af vægkunst: Lærred kunst Lærredskunst er lavet til at ligne den gamle tradition for maleri på lærred. Kunst i denne kategori er indpakket i galleri, hvilket betyder trykt på stof, der derefter strækkes og sikres over en rektangulær ramme, ofte lavet af træ. Lærredskunst er designet til at hænge på din væg uden brug af en konventionel ramme og er et slående supplement til enhver væg i dit hjem.
Print Art Ofte det mest omkostningseffektive valg, denne kunststil er trykt på et ark, der ofte er designet til at blive fremvist bag en ramme. Printkunst leveres i både matte og blanke overflader og en række valgmuligheder for basisarkmateriale, der ikke stikker langt væk fra din væg. Trykt kunst er et fremragende valg til mindre rum og mere begrænsede områder i dit hjem.
Metal kunst Metalkunst omfatter alt fra unikke skulpturelle stykker til fotografier og malerier trykt på metalplader. Metalkunst er et langvarigt supplement til ethvert rum og bærer et skarpt og moderne strejf af chic. Kunst fremstillet af metal er ofte tungere end andre medier, så det er en god ide at sørge for, at din væg har understøttende studs til forankring, hvor som helst du planlægger at hænge den.
Træ Art Meget ligesom metalkunstkategorien inkluderer trækunst både udskårne skulpturelle stykker og unikke udskrifter. Trækunst er det perfekte valg til rustikke hjem med stykker, der passer ind overalt fra bondehus til søhus. Udskrifter lavet på træ har en tendens til en vintage og ubehagelig æstetik for at give et rigt strejf af karakter, du vil elske i de kommende år.
Vinyl kunst Vinylvægoverføringsbilleder er et charmerende supplement til ethvert rum og kommer i alt fra slanke silhuetter til kunstige citater, der løfter og opmuntrer dig hele dagen. Vinyl kunst er designet til at holde fast på dine vægge uden at efterlade et mærke. Vinyldekaler er en langvarig accent, der er lige så nem at installere og fjerne, som de er forelsket i.
Matchende sæt Matchende kunstsæt indeholder billeder og designs, der bæres over mere end et kunstværk. Tilgængelig i forskellige størrelses-, form- og materialemuligheder, sæt i denne kategori er en slående tilføjelse til dit hjem. Med alt fra atmosfæriske landskaber fordelt på fem forskellige stykker til unikke abstrakte mønstre i firkantede sæt på to, tilbyder denne kategori en utrolig variation med valg, der passer til næsten enhver boligindretning.
Vægskulpturer Et friskt og unikt supplement til ethvert rum. Vægmonterede skulpturer spænder fra afdæmpede udskæringer til friske figurstykker, der ligner alt fra dyrehovedtrofæer for menneskelige hænder med funktionelle fingre til hængende frakker eller nøgler. Disse stykker er lavet af metal, træ og endda keramik og er ofte tungere end kunsttryk og kræver en robust stud, når de monteres på din væg.