ajaxLoader

Damemode, Underdele, Jeans

Dame jeans Kvinders jeans er grundlaget for enhver god garderobe. Uanset om dit look er kantet, afslappet, sofistikeret eller retro, har TendensButik stilen og pasformen til dig. Valget af, hvordan man bruger kvinders jeans, er ubegrænset. Top et par bootcut jeans med en hyggelig, fall flannel og tilføj et par elskede støvler til det klassiske udendørs look. Slip ind i de nyeste slanke jeans og tilføj en smart blazer med glitrende tilbehør til en sjov aften i byen. Hvorfor ikke vælge et par kærestejeans og tilføje en skarp, hvid T-shirt med sneakers til en eftermiddag i parken. Uanset dit udseende har TendensButik en overkommelig og moderne mulighed for enhver kvinde.
Casual kæreste jeans Hvilken kvinde har ikke brug for at føje et behageligt par afslappet-chic kærestejeans til sin samling? Med denne bløde, sludrende stil er alsidighed nøglen. Par kærestejeans med ribbet turtleneck og ankelstøvler til et moderne look. Eller par dem med en t-shirt og lærredsko til en traditionel retro-stemning. Når vejret bliver skarpt, kan det være en god idé at tilføje en lang, klodset sweater og halskæder til en kølig, boheme stemning. Kærestejeans er en af ​​de mest alsidige stilarter, der giver komfort, samtidig med at du erklærer, at du ikke tager dig selv for alvorligt.
Trendy jeans med høj talje Jeans med høj talje er det ultimative inden for klassisk styling og kan bæres af næsten alle kropstyper. Den høje talje udvider udseendet på en kvindes ben og fremhæver et længere og slankere udseende for bæreren. Den højere talje giver også en slankende effekt og kan bæres med en sød, flydende bluse til et feminint præg. Eller dæk dit højtaljede look med en jakke i hær-stil for et fantastisk udendørs look. Tilføj en lang, bredvævet sweater for at tilføje interesse og tekstur til dit outfit. For at få et mere traditionelt look, par dine jeans med høj talje med en frisk, farverig t-shirt. For at rocke en 70'ers stemning skal du have en ribbet langærmet skildpadde. Kombinationerne er uendelige med klassiske jeans med høj talje, og TendensButik tilbyder muligheder for enhver kvinde at eje dette look.
Tynde jeans Tynde jeans kan antyde, at de kun er til en kropstype, men tynde jeans er designet til at være den bedste til at lede efter enhver kvindes figur. Denne kurve-hugging-stil fås i alle forskellige stigninger og med flere pasninger gennem benene. TendensButik tilbyder behagelige, stretch denim-stilarter og supermager pasform i overkommelige muligheder. Par skinny jeans med en cool bomberjakke eller en voluminøs sweater til efterårets kølige dage. For at få et mere eksklusivt look, tag en ny blazer i din yndlingsfarve, og parret med ankelstøvler. Uanset hvad dine skinny jeans ser ud, har TendensButik dig dækket.
Bootcut Jeans til et flared look Bootcut jeans er en klassisk stil med en let blænding i knæet. De blev oprindeligt skabt til at passe over en støvle, men bootcut-jeans har udviklet sig til at give en kvinde det lange, magre udseende, hun ønsker at opnå hver dag fra sit yndlingspar jeans. Bootcut jeans fås i forskellige tilpasninger og vasker og kan let klædes på til kontoret. Par dine bootcut jeans med en overdimensioneret cardigan og et tørklæde for at meddele, at du er klar til at tage verden på. Tilføj en klassisk marineblå blazer, og slip på et par pumper til det smarte, sofistikerede forretningsudseende. Hvis hestekorralen er mere din scene, skal du parre dine bootcut jeans med dine yndlings cowgirl støvler og slå rodeo scenen. Uanset hvor du bruger bootcut jeans, har TendensButik den rigtige mulighed for dig.