ajaxLoader

Herremode, Underdele, Jeans

Jeans er det naturlige udgangspunkt for enhver garderobe. Vores sortiment kommer i alle stilarter og former med en bred vifte af pasformer - fra klassiske lige snit i denimblå til sorte skinny jeans. Vælg mellem lyse eller mørke vasker med ubehagelige eller påklædte overflader, og brug dem med en klassisk hvid t-shirt for et afslappet look.
Slim Fit Jeans til mænd. Ønsker du skinny jeans og komforten med jeans med lige pasform? Få det bedste fra begge verdener med en Slim Fit. Med en mere rummelig pasform end tynde jeans tilbyder slanke jeans stadig et slankt design. Hvordan designer man slim fit jeans? Fra forretningsafslappede til datoaftener anbefaler vi at bære en mørkere vask med minimal whiskering og fading. Forbind dine mænds slim fit jeans med en bomberjakke, skarp kjole skjorte og Chelsea Boots for et moderne look.
Straight Fit Jeans til mænd. Vil du have jeans, der kan teste trends? Mænds lige pasform ser ud i forskellige vask - en klassiker, der altid er i stil. Hvad laver du dem sammen med? For en kausal stemning, par dine jeans med lige pasform sammen med dine go-to-T-shirts, flannelskjorter og sneakers.
Mænds skinny jeans. Træt af baggy jeans? Skærp dit look med Skinny Jeans til mænd. Hvordan rocker du dem? Forbind dine mænds skinny jeans med en grafisk T-shirt, læderjakke og friske spark for et cool outfit.
Herre Relaxed Fit Jeans. Hvilke jeans har du på i weekenden? Vær behagelig i mænds jeans med afslappet pasform. Da disse er mere afslappede, skal du udforske lettere vask. Fuldend dette look med dine go-to T-shirts, hættetrøjer og sneakers.
Strækbukser til mænd Vores stretchjeans til mænd passer alle de rigtige steder, hvilket giver varig komfort, uanset hvad dagen bringer. Fås i jersey-, snor- og bomuldsblanding og i en række denim-vasker bliver dine nye stretchjeans til mænd en fast favorit i din garderobe. Og glem ikke vores elastiske talje jeans til mænd. Perfekt til rejser, denne yderst behagelige stil har en snor, der gør dem nemme at trække op og ned og løsne under lange rejser. TendensButik mænds jeans med elastisk talje er de perfekte rejsejeans til dem, der kan lide at rejse komfortabelt.
TendensButik har alle de jeans til mænd, du har brug for, for at opsætte dit nye yndlingsudseende. Uanset om du leder efter skinny jeans, slim fit jeans, ødelagte jeans eller biker jeans, har vi dig dækket.