ajaxLoader

Damemode, Kjoler, Mini kjoler

MINIKJOLER TIL KVINDER Kort og sødt, vores mini-kjoler til kvinder er perfekte til en række lejligheder. Disse kjoler er lette at glide på, inden du går ud, og passer til både dag- og natfester. Hvis du går efter cool og afslappet, så prøv at tilføje nogle sneakers til din mini-kjole. Hvis du vil glamere den op, skal du få fat i dit yndlingspar i hæle.
Hvilken længde er en minikjole til kvinder? Kvinders mini-kjoler skal ramme nogenlunde midt på låret eller lidt højere. Vores Sequin Mini Kjole er lidt højt op på benet, mens Satin Wrap Front Sheath Dress falder til omkring midten af ​​din high. Forskellige længder fungerer ved forskellige lejligheder, og vær ikke bange for at style din mini-kjole. Det kommer til lejligheden, og hvad du end føler dig tryg ved! Kast en jakke eller et sødt par sandaler på for at få et komplet look.
Træd ud med stil i en af ​​TendensButik smukke mini-kjoler. Vores kollektion indeholder en række mini-kjoler, der helt sikkert vender hovedet. Fra klassiske udskæringer og blomstermønstre til dristige udskæringer og dristige mønstre, du er sikker på at finde noget, der passer til din stil, når du handler i vores online boutique til disse søde korte kjoler.
Klassisk LBD
Den lille sorte kjole er altid i stil og er en hæfteklammer i hver piges skab. Perfekt til næsten enhver lejlighed, er LBD et alsidigt stykke, der kan klædes til formelle anliggender eller klædes ned for et mere afslappet look. TendensButik tilbyder et stort udvalg af små sorte minikjoler i forskellige former, stilarter og stoffer. Vælg en favorit - eller to eller tre - for at føje til din garderobe.
Langærmede mini-kjoler
Mini-kjoler med lange ærmer er et af de hotteste, efterspurgte udseende. Set på røde tæpper i hele Australien og USA er disse kjoler perfekte til datoaftener og middage ude i de køligere måneder. Mens en klassisk minikjole med lange ærmer typisk er slank med en scoop-, mock- eller v-udskæring, udvikles designene løbende til at omfatte detaljer som bølgende ærmer, wrap-lukninger og kæreste
KORTE KJOLER Korte cocktailkjoler til kvinder Cocktailkjoler bringer glamouren, og TendensButik har masser af korte, sexede udseende at vælge imellem! Vi sørger for, at du ser bedst ud med vores trendy stilarter, så du kan lyse op om natten i din nye kjole, uanset om den er glitrende eller slank.
Sexede korte kjoler til en formel affære Der er ikke noget mere sofistikeret og sexet end en veludstyret cocktailkjole. Selvom gulvlængde kjoler bringer dramaet, føles sexede korte kjoler sjove og friske. Uanset om du deltager i et bryllup eller en galleriåbning, sikrer en kort kjole, at du skinner.
De høje hemlines af korte cocktailkjoler giver dig mulighed for at vise din personlige stil gennem tilbehør: Vip nogle udsagnspumper eller bryd smukke lejligheder ud for at fuldende dit look, og husk altid, at en lille kjole næsten altid kan drage fordel af en lille gnist. Selvom korte cocktailkjoler fremhæver dine ben, kan de rigtige øreringe hjælpe med at bringe fokus op igen i dit ansigt.
Søde, korte kjoler til alle Du har ikke brug for en officiel cocktail-time for at sprænge dine korte semi-formelle kjoler ud - de giver en fantastisk date-påklædning, de ser fantastiske ud til enhver begivenhed med en vag dress code, nogle arbejder endda til high-end kontorbegivenheder. Vi har kjoler til enhver stemning og budget, så du kan være klar til alt. Glem ikke at få fat i en smuk kobling for at holde dine ting, der går ud!