ajaxLoader

Damemode, Nattøj

Badetøj til kvinder At vælge kvinders nattøj eller pyjamas er meget mere end at finde noget at være behageligt i. Uanset om du kæler med børnene, tilbringer intim tid derhjemme eller får en god nats søvn, er kvaliteten af ​​din nedetid kritisk for dit helbred. Sørg for din komfort med vores kollektion af pyjamas til kvinder.
Oplev en række dametøj til kvinder, der er lavet af en række forskellige stoffer. Bomuld er let, køligt og åndbart. Ved kølige nætter skal du kigge efter flannel, der holder dig hyggelig hele natten. Silke og satin er også populære valg for natkjoler og pyjamas, hvilket giver en elegant og sensuel appel, der glider over din hud. Når du har valgt det stof, du bedst kan lide til dine kvinders nattøj, har du mange muligheder med hensyn til klipning og stil til forskellige lejligheder.
Pyjamas til kvinder er alsidige, perfekte til at hygge sig i sofaen med børnene, slappe af om aftenen og sove komfortabelt. Søde pyjamasæt giver et sjovt fashion statement, mens separater sikrer, at du får den bedste pasform, når du blander og matcher. Pyjamasbunde inkluderer bukser i fuld længde, capris og flirtende søvnshorts. Pyjamatoppe findes i en række forskellige stilarter fra kravehals og langærmet til hættetrøjer, tees og tanke. Eller prøv vores babydolls - korte, flirtende natkjoler.
Shop i vores kollektion af pyjamas og nattøj til kvinder for at slappe af, afslappende kvalitet med familien og afslappende søvn.
Pyjamas til kvinder Krøl dig sammen i et hyggeligt par pyjamas til en behagelig nat i eller nattesøvn. Vælg varm pyjamasæt med lange ærmer eller skille, der også fås i størrelser til Misses og Juniors. Vælg et matchet sæt med knapper, eller vælg en natkjole eller natkjole. Fyld din pyjamas af med en blød og fuzzy kåbe, og du vil måske aldrig klæde dig igen! Vælg dit nye par yndlingspyjamas fra TendensButik kollektionen.
Pyjamasæt til kvinder Shop TendensButik-kollektionen efter matchede pyjamasæt med langærmede top-toppe og lange bukser, eller vælg en stil med en pullover-top. Vælg en kortærmet stil til de varmere nætter. Se efter sæsonbestemte pyjamastile lavet af mikrofleece. Hyggelige pyjamasæt fås også i små, store, høje og juniorstørrelser, så alle kvinder kan blive komfortable til en god nats søvn. Se efter hvide pyjamasæt, der passer til en bryllupsaften. Uanset hvilken slags nattøj du leder efter, har TendensButik dig dækket.
Pyjama adskiller sig til kvinder Shop TendensButik for et udvalg af pyjamabukser til kvinder, pyjamashorts og pyjamatoppe. Bland og match pyjamas adskiller for at skabe et look, du vil elske. Vælg pyjamabukser i hyggelige flannel- eller mikrofleece-stoffer, eller gå efter et stretchstofpar. Brug dem i sort, eller se efter farverige udskrifter. Et par afslappede pyjamabukser i stretchstof trænger ikke sammen om natten, hvilket gør din søvn tid ekstra behagelig. Vælg mellem pyjamatoppe med lange ærmer, korte ærmer eller ærmeløse stilarter fra blød jerseybomuld eller fuzzy mikrofleece.
Natkjoler og natskjorter Shop TendensButik kollektionen af ​​hyggelige natkjoler og behagelige natskjorter i langærmet eller kortærmet stil. Vælg mellem v-hals, scoop-hals eller firkantede udskæringer, der passer til din smag. Se efter sjove og afslappede natkjoler trykt med yndlingskarakterer eller ord i almindelige, små og plusstørrelser. Fra kølig bomuld til hyggelig fleece har TendensButik en natkjole til kvinder, der passer til dig.
Pyjamas og morgenkåbe Sov blødt og ophold luksuriøst i vores kvinders pyjamas og morgenkåbe. Vores samling af supersoft nattøj har natkjoler, søvn sæt, adskiller og klæder i afslappede former og rolige farver. De blødeste stoffer og de nemmeste pasform giver vores pyjamas og natkjoler det ultimative niveau af komfort. Fra letvægtsbomuldsblandinger til hyggelige fleece-strukturer - vores pyjamas og morgenkåbe er en drømmende måde at slappe af på.