ajaxLoader

Tilbehør, Dame Tilbehør, Øremuffer

Uanset om du er på udkig efter de perfekte ørepropper til at sove, til koldt vejr eller til at drive udendørs sport, kan du helt sikkert finde dit match i vores omfattende kollektion.
Vinterørnemøbler Bliv beskyttet mod bitter vind med varme ørebeskyttere, der er lavet af slidstærke stoffer som polyester og akryl. Det indvendige faux pels i disse ørebeskyttere til koldt vejr kan tilbyde tilstrækkelig isolering af dit øre, selv når kviksølvet falder farligt ned. Vinterhøretelefonerne er normalt justerbare og modstandsdygtige over for både vind og vand for at garantere topbeskyttelse.
Øretelefoner hovedtelefoner Den traditionelle øreprop ligner en hovedtelefon og et metal- eller termoplastisk hovedbånd, der forbinder ørepuderne. De bløde skumpuder holder dine ører solskinnende behagelige, samtidig med at de sikres en sikker pasform. Denne række af pandebånd kan også bæres bag dit hoved for at blive stylet med hårde hatte.
Båndløse øremuffer Lyt til dine yndlingsnumre, mens du er på farten, mens du byder på den kølige fornemmelse omkring dit øre med de unikt designede båndløse ørepropper. Ligesom navnet antyder, er unisex-moffer ikke forbundet med noget bånd, og de glider simpelthen på dit øre for at give et højere niveau af fleksibilitet. Som et resultat behøver du ikke håndtere den konstante fidgeting af bandet og alle de ubehag, der følger med det. Disse høreværn kan også beskytte din frisure for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af vintermoden.
Faux Fur Øremuffe Slå den perfekte balance mellem stil og funktionalitet med de søde ørepuder i imiteret pels, der kan holde dine følsomme ører bufret fra selv den koldeste brise. Disse høreværn har en plastikramme, der forbedrer deres holdbarhed, selv når du bruger dem regelmæssigt.
Ear Warmer pandebånd Disse pandebånd er lavet af fugttransporterende stof, der gør dem velegnede til at blive båret til skiløb, yoga, dans, fodbold, badminton og lignende udendørs sessioner. Bortset fra at beskytte dit øre mod kulde, holder det også dit hår tilbage, så du kan udøve større effektivitet i enhver aktivitet, du foretager. Det ydre lag er lavet af et meget elastisk stof, der sikrer en tæt pasform på dit hoved.
Hæklede ørevarmere Hold dine ører varme denne vinter med de hæklede ørevarmer, der også fungerer som fremragende håndlavede gaveindstillinger. Denne række ørebeskyttere er et raseri blandt kvindelige købere, da de kommer i lækre nuancer og subtile blomstermotiver. Du kan vælge mellem turban, flettede og lignende mønstre til at matche din stilstemning og holde dit hår væk fra dit ansigt.
Running Ear warmers Fortsæt med dine løbssessioner, selv når det bliver køligt udenfor med de specialiserede ørevarmere, der er designet til at beskytte dine ører mod kulde. Du vil være i stand til at koncentrere dig mere om løb, når du er blevet akklimatiseret med den tætte pasform af disse løbende øreopvarmere.