ajaxLoader

Herremode, Overtøj

HERRES OVERTØJ Påklæd dine overtøjsmuligheder med frakker og jakker til mænd fra TendensButik! Vores udvalg af herrejakker tilbyder ekstra stil og komfort, der helt sikkert skiller sig ud i mængden, og har alle de ting, du har brug for, for at være klædt på for at imponere i alle situationer. Leder du efter en alsidig frakke? Se vores udvalg af peacoats, der let kan overføre dit look fra afslappet til formelt. Smid den på over en simpel T-shirt med jeans for et mere afslappet look. Brug den med et par slacks og en knap-down for ekstra sofistikering og flair.
Lav en erklæring med dit outfit, når du bruger en bomberjakke fra TendensButik. Par en af ​​vores læderbomberjakker med slanke sorte jeans, en T-shirt eller hættetrøje og sneakers eller støvler. Hvis du vil bære en bomberjakke til en arbejdsfunktion, skal du parre den med chinos eller bukser og en krave med skjorte. Hvis du er den udendørs type, skal du gennemse vores udvalg af robuste og lette vindskærme. Bliv tør og beskyttet mod elementerne på din næste vandretur eller løb, når du har på dig en af ​​vores windbreakers - tilgængelig i grøn, sort, marineblå og mere.
Få typer herrejakker kommer pakket med så meget holdning som en læderjakke. TendensButik tilbyder en bred vifte af læderjakker, der varierer i form og størrelse, så enhver mand kan have denne alsidige klassiker som en del af sin garderobe. En af de mest ikoniske læderjakkeformater er bikerjakken - en beskåret, asymmetrisk jakke designet til at give cyklister mulighed for at læne sig over deres cykler uden at fastgørelserne graver ind i deres krop. Find læderjakker, der kommer med den klassiske D-lomme og reversdesign, der tager din stil til det næste niveau. Gå væk fra det traditionelle sortfarvede læderjakkeudseende og udforsk vores læderjakker i en cool karamelfarve, der passer perfekt sammen med et helt hvidt outfit.
Bliv kreativ, når det kommer til herrejakker, når du prøver en af ​​TendensButik jeanjakker. Denimjakker giver et godt stykke tøj om efteråret eller vinteren. Læg jakken i de koldere måneder eller bær den over en simpel T-shirt til en dejlig efterårsdag. For at få et enklere look skal du parre en lettere denimjakke med en hvid T-shirt og mørke jeans eller sorte bukser. Gør dit look lidt mere sofistikeret, når du smider en jeanjakke over en knap med et flot strikbånd og et par chinos. Bland forretning med arbejdstøj, og prøv din jeanjakke med et dejligt par bukser og blanke kjolesko.
For at få et mere afslappet, lavmælt look, skal du bryde denimjakken ud med din yndlingshættetrøje, der giver et outfit, du kan bære for at møde venner til frokost, mens du stadig ser moderigtig ud. Hold hættetrøjen enkel i neutrale farver og design for at holde udseendet sammenhængende. Hvis du ønsker at undgå at bære en oppustet vinterfrakke, skal du lægge en denimjakke oven på en sweater eller et stykke flannel fra din garderobe.
Men hvis du leder efter en herrejakke, der kan holde dig varm i de koldere måneder, så prøv en af ​​TendensButik puffer eller quiltede frakker. Læg en let puffercoat under en parka eller jakke til din morgenpendling, så du ikke behøver at ofre stil for komfort. Prøv en puffercoat, der er lidt mere holdbar og leveres med en hætte, så du er klar til vintervejret. Vær fashion-forward med din puffercoat og udforsk vores udvalg af lyse farver, der giver dit outfit en ekstra pop.
På TendensButik ved du, at du kan finde alt det tøj, du har brug for, for at være forberedt på hver sæson og enhver lejlighed. Sørg for at shoppe vores komplette sortiment af tøj og andet væsentligt til alle din families garderobebehov. Frakker og jakker til mænd fra TendensButik er den perfekte tilføjelse til din overtøjskollektion. Find alle dine tøjdetaljer på TendensButik, og tag dit look til et helt nyt niveau!