ajaxLoader

Damemode, Underdele, Shorts

DAMES SHORTS Ingen sommergarderobe er komplet uden flotte kvinders shorts fra TendensButik! Fra jean shorts til cargo shorts, fra bermuda shorts til afslappede pull-ons, TendensButik har alle de stilarter og størrelser, du leder efter for at udfylde dit skab og forblive kølig om sommeren. Uanset om du sammensætter et sæt tøj til en weekendferie eller på udkig efter det mest behagelige udstyr til at bære i gymnastiksalen til din daglige træning, finder du nøjagtigt det rigtige par dameshorts i de stilarter, du elsker.
Find det perfekte par dameshorts til hver sommerbegivenhed. Uanset om du deltager i en firmapiknik eller chaperoner børnene ved den offentlige pool, har TendensButik alt hvad du behøver for at dukke op i stil. Og det er kun begyndelsen at finde dit ideelle par kvinders shorts. Byg en eklektisk sæsonbestemt garderobe ved at tilføje flotte tanktoppe, behagelige sandaler og solbriller for at forbedre dine tøj på dine sommereventyr. Find det perfekte par shorts til kvinder i denne sæson, og vær klar til sammenkomster med varmt vejr, weekend ærinder og mere.
Hvis du er interesseret i TendensButik-jeans og vil have den samme stil i dine shorts, har vi gode nyheder. Vi laver de afprøvede kvinders shorts, der passer til dig, de nyeste trends og alle de vask og detaljer, du leder efter. Vi har et par shorts til hver pige, hver begivenhed og hver forår og sommerdag. Vi bruger denim af høj kvalitet i hvert par jeaneshorts, blød, let twill i vores khaki-shorts, og vi laver trendy bløde shorts for at holde dine stilniveauer skyhøje. TendensButik shorts til kvinder kommer i alle slags pasformer, stoffer og detaljer, så du kan finde det rigtige par hver gang.
Når det kommer til stof, skal du vælge mellem alle slags denim- og khaki-muligheder. Vores dameshorts fås i ultrakomfortable stretchstoffer, der giver dig en pasform, der holder formen og bevæger sig med dig, eller du kan finde stive bomuldsjeanshorts til en blød, tilbagevendende stemning i lettere vask. Flossede sømme, tårer, rip, reparation, pletter og mere skaber et look, der er alt sammen dig Og med alle de vask, du kan tænke på, lige fra lys hvid til mørk sort, og med al den blues derimellem, har du altid de rigtige shorts til dit næste outfit.
Hvis du foretrækker klassiske khaki shorts, har vi også muligheder! Gå efter vores korteste korte shorts, mellemlange midi shorts eller klassiske Bermuda shorts i bløde khaki materialer. Ligesom vi har alle denimvask, du vil have (seriøst - fra sort denim til hvid, fra rig indigo til falmede vintage-inspirerede nuancer), kommer vores kvinders khaki shorts også i et stort udvalg af farver. Uanset om du går efter neutrale som klassisk khaki, olivengrøn og marineblå eller foretrækker dristige nuancer som lyserøde, babyblå eller camo-udskrifter, har vores dameshortskollektion dig dækket med alt hvad du behøver til shortsæsonen.