ajaxLoader
Sko Mænd Hul Ud Slip On Sneakers

Sko Mænd Hul Ud Slip On Sneakers

DKK285.70 DKK381.90

Sko, Herresko, Sneakers

Herresneakers & atletiske sko Leder du efter nye sneakers til at føje til din samling? Shop sneakers til mænd, tilgængelig på TendensButik. Fra atletiske sko til mode sneakers, vi har de seneste dråber for at holde din stil frisk.
Must-Haves til mænds sneakers:
Løbesko. Har du brug for sneakers, der går den ekstra mil? Med et let design hjælper løbesko med at give ekstra støtte, stødabsorbering og dæmpning. Glem ikke at opdatere dit køreudstyr. Sport en tank top og shorts med dine løbesko i varmere vejr. Bare tilføj en hættetrøje og leggings til dit ensemble i koldere temps.
Træningssko. Bruger du stadig dine løbesko til cross-training øvelser? Score træningssko, der er specielt designet til at blive brugt indendørs i gymnastiksalen til vægtløftning, smidighedsøvelser og aerobe klasser. Spekulerer du på, hvordan træningssko er forskellig fra løbesko? De er fladere end løbesko for at give en bredere vifte af bevægelser til at hoppe, ændre pludselig retning og stoppe. Husk at få masser af muskel-T-shirts og shorts til at forbinde med dine træningssko.
Mode Sneakers. Fra arbejde til weekender er Fashion Sneakers nøglespillere til din skoopstilling. Hvis du arbejder på et forretningsafslappet kontor, skal du sport hvide sneakers, oxford-inspirerede sneakers eller neutrale tonede lave toppe. Fuldend dette forretningsafslappede outfit med en bomberjakke, kjole skjorte og mørke jeans. Har du brug for et afslappet look? I weekenden skal du rocke dine High Tops med dine jeans eller joggers. Afslut dette afslappede look med en denimjakke og T-shirt.
Mænds sneakers kan gå fra fortovet til professionelle indstillinger. Sikker på, at alle sko kommer i kontakt med jorden, men sneakers har en måde at give brugeren ekstra komfort og langvarig holdbarhed, da de ofte er lavet med vulkaniserede gummisåler til høj fodgængertrafik. Hvis din måde at rejse på arbejde er alt andet end at køre, er sneakers det perfekte fodtøj til at håndtere trafikken og ser stadig godt ud og har det godt, når du først er ankommet til din destination.