ajaxLoader
Unisex Mode Alfabet Sok

Unisex Mode Alfabet Sok

DKK93.40 DKK120.90

Tilbehør, Herre Tilbehør, Sokker

Strømper til mænd Lad TendensButik sok det til dig: vores strømforsyning er fantastisk, lige fra udeblivende strømper lige til sommeren til atletiske strømper, der er specielt konstrueret til træning. Ikke sved det, fellahs, vi har også den arbejdende mand dækket med kjolestrømper til formeltøj og holder det ægte på kontoret. Derudover har vi nye strømper til de skøre dage og helligdage, der kræver noget sok selvudfoldelse. Endelig har vi også dækket de store fødder: store og høje sokker fra TendensButik giver mere materiale og berømt fleksibilitet for manden med mere fod. Og du ved hvad de siger om mænd med store sko: store sokker.
No-Show sokker til mænd Gør varme dage dig til et udeblivelse på grund af overophedning? Afkøl det, god mand, TendensButik har sokeløsningen til varme fødder. No-show sokker giver al komfort og støtte til din yndlingssok, mens den ligger så lavt, at dine skinneben og ankler trækker vejret let i de svirrende sommerdage. Slå på nogle sandaler sammen med dine nye no-show sokker.
Atletiske sokker til mænd Hold det hele sammen med atletiske sokker designet til at holde trit med dit træningsregime. Sportssokker til atletisk eventyr giver solid støtte, fleksibilitet og åndbarhed. TendensButik bekymrer sig om bunden af ​​dine fødder og alle dine tæer; Derfor tilbyder vi et så stærkt udvalg af atletiske sokker. Uanset om det er vægtløftning, løb, cykling eller bare at leve livet i den hurtige bane, har TendensButik sokkerne til at blødgøre stød og ærefrygt ved din træning. Stik de sportsstrømper op, og løb med atletiske sko fra TendensButik.
Nyhedssokker til mænd Nogle sokker er bare super til specielle fester, helligdage og temadage på kontoret. Støt dit foretrukne tidsfordriv, sæson eller bare være direkte fjollet med nogle af vores nye nyhedssokker til mænd. Hold det smart, klodset eller klassisk: uanset hvad, TendensButik har dine fødder dækket til underholdning og til at tilskynde til selvudfoldelse.
Bring noget flair til dit weekendtøj med et nyt par sokker. Oplev sjove mønstre som prikker og brogede striber til klassiske plaid- og houndstooth-udskrifter i lyse kontrastfarver. Sørg for at tjekke tidløse solide farver sammen med unikke nyhedsdesign og -print. Vil du have en mere poleret panache? Tjek kjole sokker perfekt til indarbejdelse i enhver arbejdsuge garderobe. Se efter den enkle sofistikering af neutrale toner, eller vælg den slanke stil med argyleprint eller striber.
Shop efter mænds strømper online på TendensButik, vores udvalg inkluderer vandrestrømper, atletiske sokker, støvlesokker, kjolestrømper, no-show strømper, crew strømper og mere. Hvis sko er superhelt i din garderobe, så er sokker bestemt det sidekick, der er vigtigt for historien. Strømper er naturligvis en garderobe, der er afgørende for mænd. Men vi taler ikke kun om en type sok til hvert par sko i dit skab. Du skal virkelig have de rigtige mænds sokker til enhver lejlighed uden at bruge masser af penge.