ajaxLoader
Dame Vintage Anti Uv-solbriller

Dame Vintage Anti Uv-solbriller

DKK131.90 DKK173.10

Tilbehør, Dame Tilbehør, Solbriller

Kvinders solbriller Intet look er komplet uden de perfekte solbriller, og uanset din stil har TendensButik det ideelle par til at supplere det. Overdimensionerede damesolbriller, cat-eye solbriller, skjoldsolbriller, firkantede og aviator solbriller med spejlet stel - vælg en eller flere fra vores brede udvalg af stilarter. Hver af vores rammer er designet i tidløse former og farver beregnet til at blive båret fra sæson til sæson.
Hvordan vælger jeg de bedste solbriller til din ansigtsform? Innovative designs betyder, at du kan finde de perfekte linser og rammer, der passer bedst til din ansigtsform, uanset om du har et firkantet, ovalt eller rundt ansigt. Shop solbriller efter din ansigtsform: • Bedste solbriller til et ovalt ansigt? Et ovalt ansigt kan rocke næsten enhver type solbrillerammer. Prøv et par flyvere for raffinement med et strejf af legende. Hav det sjovt med forskellige typer og tonede linser - de er perfekte til blanding og matchning med forskellige outfits, der har et lignende farveskema. • Bedste solbriller til et firkantet ansigt? Fra overdimensionerede linser til runde linser, et par solbriller kan helt fremhæve formen på dit ansigt, for ikke at nævne gør dit ensemble virkelig pop! En overdimensioneret oval linse med tynde rammer er en dristig erklæring, der hylder 60'ernes retrostil, mens en firkantet linse giver en mere moderne luft. • Bedste solbriller til runde ansigter? Solbriller i geometriske former som rektangelrammer afbalancerer runde ansigter. Cat-eye rammer fungerer også godt. De giver let nåde med old school cool - på en eller anden måde får enhver lejlighed til at virke lidt mere moderigtig.
Vælg solbriller, der matcher din stil. Forskellige stilarter til kvinder gør det til en leg at vælge det rigtige look til dig - uanset om du søger et dristigt og eventyrlystent look eller et klassisk, simpelt.
Brug for solbriller, der passer til din aktive livsstil? Beskyt dine øjne mod UV-stråler med Sport Solbriller, så du kan løbe, stå på ski, spille bold hele dagen uden at skade dine øjne. Uanset om du parrer dine nuancer med en vinterfrakke eller en badedragt, supplerer intet dit overordnede udseende, ligesom dette korte tilbehør.
Så når du vil panser dig selv fra solen med en polariseret solbrille - eller bare udstråler en berømtheds superstjerneindstilling - har TendensButik alle de solbriller til kvinder, du leder efter.