ajaxLoader

Sko, Herresko, Støvler

Mænds støvler Et behageligt og stilfuldt par herrestøvler kan hjælpe dig med at slå vinterbluesen. TendensButik-indstillinger hjælper dig med at holde dig varm og tør, uanset vejret. Vores støvler kommer i en række forskellige stilarter, som du kan bære på kontoret, på stierne eller endda med en dragt til særlige lejligheder. Par dem med næsten hvad som helst for at holde varmen på spillet, kjole bukser til arbejde eller jeans og en dejlig jakke til date night. Du opdager noget til enhver lejlighed. Mange af de stilarter, du finder i vores kollektion, kan prale af vandtætningsteknologi af høj kvalitet, så du kan forblive tør, uanset om du trækker gennem sneen på vej til arbejde eller arbejder dig gennem våde stier.
Arbejdsstøvler til mænd Når det kommer til at få arbejdet gjort, kan den rigtige arbejdsstøvle gøre hele forskellen. Når du har travlt med det vigtige projekt, vil du have en støvle, der er behagelig nok til at holde dine fødder i gang hele dagen og holdbar nok til at tage de hårdeste opgaver. Derfor har TendensButik alle de bedste mærker af mænds sikkerhedsstøvler med alle de funktioner, du har brug for, for at få en hel dags arbejde. Fra arbejdstøvler til mænds ståltå til vandtætte arbejdsstøvler finder du det helt rigtige par støvler, uanset hvad du og dine fødder skal udholde.
Herres casual støvler Nogle gange kræver weekender lidt mere end den traditionelle sneaker eller loafer. Et stilfuldt par afslappede støvler kan give dit ensemble et nyt og uventet look, der får dig klar til næsten alt. Mænds afslappede støvler ser lige så godt ud med dit yndlingspar jeans som de gør med et afslappet par khakier eller endda et robust par shorts. Bland og match dem med et vilkårligt antal varme og kølige vejrdragt for at finde en helt egen stil, når du handler TendensButik!
Cowboy og vestlige støvler Skub dine fødder ind i klassisk vestlig stil og komfort med et par cowboystøvler fra TendensButik! En af de mest tydelige og genkendelige stilarter, denne klassiske støvler komplimenterer perfekt dit yndlingspar jeans og kan endda gå godt ud med den rigtige formelle dragt. Uanset hvad du vælger at bære dem med, kommer de helt sikkert med en unik dristig erklæring.
Mænds udendørs støvler Uanset om du vandrer på stien, jager i skoven eller bare tager det daglige hårde vejr og terræn, finder du den rette pasform til dine behov med mænds udendørs støvler fra TendensButik. Vores udendørs støvler til mænd er designet til at give overlegen dæmpning, støtte og trækkraft, så du forbliver behagelig og beskyttet i al slags vejr og i al slags terræn. Så pålidelige som de er holdbare, hjælper premium TendensButik støvler dig med at tilpasse dig ujævne overflader og uforudsigelige forhold. Uanset om du udforsker nyt landskab eller har en afslappet udendørs sammenkomst, vil du være forberedt på, hvad dagen bringer.
Stylingtip til mænds støvler For at tage din stil op i et hak er det nødvendigt at gøre dig bekendt med måder at parre herrestøvler med tøj til forskellige lejligheder. Vælg sorte chukkaer med et afslappet tøj for at give en stilerklæring. Vælg en solid skjorte eller en tee med blå jeans, du kan også tilføje et lag sportsjakke for at fuldende udseendet. Til udendørs aktiviteter vil et perfekt par vandrestøvler gøre, da de giver robust dækning og komfort. Lav dine weekendture og improviserede møder med snørestøvler. For seriøst arbejde udendørs, hvad enten det er industrielt eller personligt arbejde eller til ethvert byggeprojekt, skal du vælge et par arbejdsstøvler. Til formelle begivenheder og bryllupper kan intet slå stilen med kjolestøvler. For et behageligt og smart afslappet look kan du parre slim-fit bukser og en Oxford-skjorte med traditionelle brune støvler til mænd.