ajaxLoader

Herremode, Overdele, Sweaters

SWEATERS ON SWEATERS Gør det hyggelig sæson hele tiden med vores kollektion af mænds sweatere. I forskellige farver og silhuetter har vi trøjer til enhver lejlighed. Mænds cardigans til kaffedatoer. V-hals sweater til mænd til lethed fra mandag til søndag. Maskintvaskbare trøjer, der tilbyder luksus af merinould uden tøjrens. Alle trøjer, der tager dig fra dag til dag, år til år, i ubesværet komfort og stil.
PREMIUM LUXE SWEATER Luksus møder hverdagens lethed i denne bløde blanding af kashmir, silke og bomuld. Vælg mellem farverige striber, primære nuancer og alsidige neutrale. Eller få dem alle. Vi elsker dette forhøjede væsentlige med en kraveformet skjorte, skræddersyede bukser og Oxfords i læder til mere formelle lejligheder.
MERINO ULLTRØJE Forkæl dig med den hyggelige rigdom af merinould uden besværet med renseri. Denne trøje er fremstillet af 100% merinould og kan også vaskes i maskine. Fås i besætning og V-hals, du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver og mønstre for uendelige brugsmuligheder. Vi anbefaler, at du parrer med afslappede jeans og slip-ons til en afslappet dag og nat.
CASHMERE TRØJE Alle elsker en cashmere sweater. Denne 100% cashmere sweater er perfekt til gaver i løbet af ferien eller selvgiving når som helst på året. Den giver en superblød fornemmelse, som du kan smykke dig i. På grund af det fine materiale anbefaler vi, at denne sweater håndvaskes. Tilføj looket lidt legende ved at parre det med en spandhue, udsagnssokker og jeans. Eller klæd det endnu mere på med en knap ned og bukser med rent snit.
Mænds designertrøjer Hold dig hyggelig og flagre med din fashionable side med TendensButik kollektionen af ​​herretrøjer. Disse trøjer er designet af designere, du kender for deres kvalitet, og giver din silhuet en flatterende appel.
At have den rigtige sweater til den rigtige lejlighed gør hele forskellen. Crewneck trøjer fra vores kollektion er en sikker stil, der altid får dig til at se cool ud. Vælg en V-hals, når du let vil overgå fra et formelt til et afslappet look. På en koldere dag holder vores mænds turtleneck sweater dig virkelig varm. Og når du vil se sofistikeret ud, kan intet være bedre end en behagelig cashmere sweater.
Klassiske snit, let konstruktion og dynamiske stilarter er højdepunkterne i vores sortiment. Shop TendensButik efter trøjer til mænd til at stjæle showet til enhver samling.