ajaxLoader

Tasker, Herretasker, Tegnebøger

MÆNDES PUNKETER Hvordan du bærer din valuta siger meget om din personlige stil, og du kan være sikker på, at du kommer med et dristigt udsagn, når du bærer en af ​​de mange stilarter til mænds tegnebøger fra TendensButik! Borte er dagene for kun en eller to muligheder for mænds valutatransport. TendensButik har et bredt udvalg af de nyeste stilarter til mænds tegnebøger inklusive bifold tegnebøger, trifold tegnebøger, tech-infunderede RFID-blokerende tegnebøger og pengeklip.
Bifold-tegnebøger til mænd Bifold-tegnebøger har to sektioner og foldes i halvdelen. Da den kun foldes en gang, er en bifold tegnebog normalt slankere end en tredobbelt (afhængigt af hvordan den er fyldt, selvfølgelig). Selvom de to sektioner, i modsætning til de tre i en tredobbelt, giver lidt mindre plads til indhold, er det slankere design typisk en bedre mulighed for at bære tegnebogen i en bukselomme.
Trifold-tegnebøger til mænd Trifold tegnebøger har tre sektioner med to folder. At foldes to gange gør trifolds tegnebøger tykkere end bifold tegnebøger, men afhængigt af designet er det muligt for en tredobbelt tegnebog at tage mindre plads i en lomme end en bifold. Da tegnebogen er opdelt i tredjedele, kan den give mere plads end en bifold til sedler, kort eller mønter.
Penge klip Penge klip er små og slanke. De tager mindre plads i lommen og frigør dig fra byrden ved at bære en rolodex af plastkort. Pengeklip strømliner dine forbrugsvaner og bringer dig ansigt til ansigt med, hvor mange penge der bogstaveligt talt forlader din tegnebog. Mens nogle måske tænker på pengeklip som begrænsende, er de faktisk ret alsidige og kan bære op til 20 foldede sedler. Magnetiske pengeklip er også meget populære og i stand til at bære flere plastiske kredit- og identifikationskort.
RFID-blokerende tegnebøger til mænd Efterhånden som teknologien skrider frem og bliver mere fremtrædende i vores daglige liv, gør også blivende tyve mulighed for at bruge den mod os. Identitetstyveri er vokset til en epidemi, der rammer millioner af enkeltpersoner og familier hvert år. En af de mest almindelige former for identitetstyveri er det, der er kendt som radiofrekvensidentifikationsskimming - eller RFID-skimming. Den gode nyhed er, at der er måder at beskytte dig mod at blive offer for denne særligt snigende form for digital kriminalitet - en af ​​de mest populære er brugen af ​​en RFID-blokerende tegnebog.
Uanset hvor du bor, hvad du lever for, eller din økonomiske eller sociale status, er alle et potentielt offer for denne form for identitetstyveri. Derfor er det så vigtigt i nutidens digitale, teknologidrevne verden at være et skridt foran. Efterlad ikke dine følsomme data i fare for at falde i de forkerte hænder. Hvis du er klar til at tage sikkerheden for dine følsomme data til det næste niveau, skal du sørge for at shoppe TendensButik for den RFID-blokerende tegnebog, der passer til dig.