ajaxLoader

Damemode, Underdele

Underdele FOR KVINDER TendensButik har en samling af kvinders nederdele, bukser og mere, der får dig klar til alt. Har du en varm date denne fredag ​​aften? Se ikke længere end et par tynde bukser og en festtop. Vil du samle din hverdagsgarderobe op? Par vores ekspert skræddersyede kjolebukser eller en blyant nederdel med en knap ned og hæle for et sofistikeret look, der får dig til at træde ind på kontoret med tillid.
Kvinders shorts Ingen sommergarderobe er komplet uden flotte kvinders shorts. Fra Jean Shorts og Cargo Shorts til Bermuda Shorts og afslappede pull-on bunde, TendensButik har alle de stilarter og størrelser, du leder efter for at udfylde dit skab og forblive kølig om sommeren. Uanset om du sammensætter et sæt tøj til en weekendferie eller på udkig efter det mest behagelige udstyr til at bære i gymnastiksalen til din daglige træning, finder du nøjagtigt det rigtige par dameshorts i de stilarter, du elsker.
Kvinders nederdele og shorts Kvinders nederdele og skorts er gode muligheder for garderobe, der både er smigrende og klædt. Du kan finde dine garderobeservices i en række forskellige størrelser og stilarter, herunder plusstørrelse maxi nederdele og petite nederdele til kvinder. Uanset om du går efter en afslappet, formel eller rutet stil, giver midi nederdele en feminin silhuet til dit look! Når du parrer med en knudeskåret skjorte med knap, vil du elske den komplementære pasform og den flatterende silhuet, som en midi-nederdel skaber.
Kvinders jeans Denim er et must-have i enhver fashionistas garderobe. Med endeløse stilarter som skinny jeans, bootcut jeans og endda wide-jeans er der ingen ende på de gode muligheder. Jeans kommer også i en bred vifte af finish såsom nødlidende, falmede og whiskered. Disse forskellige finish giver jeans en ekstra appel til endnu mere personlighed. For ikke at nævne, denimbunde fås i en lang række farver. Hver farve er repræsenteret, fra sort til hvid og alt imellem!
Atletiske bukser til kvinder Vores atletiske bukser til kvinder er nogle af vores mest hårdtarbejdende tøjstykker, lavet til kvinder, der har brug for aktive bukser, der kan følge med. TendensButik tilbyder et utroligt udvalg af kvinders atletiske og afslappede bukser, der udfører, fra køling af capris til lastbukser, der ikke kommer i vejen for dig. Og ligesom ethvert stykke sportsbeklædning, vi sælger, er disse kvinders bukser konstrueret til at fungere i krævende miljøer.