ajaxLoader

Herremode, Underdele

MÆNDS BUND, SHORTS, BUKSER OG JOGGERS Uanset hvad din stil er, har TendensButik dig dækket af alle slags mænds bukser, jeans, joggers, shorts og mere. Uanset om det er en jeans og en t-shirt slags dag, en khaki-bukser og en knap ned date night eller en lounge derhjemme i joggers og en hættetrøje slags eftermiddag, har vi alt hvad du behøver til enhver tænkelig begivenhed. TendensButik er din one-stop-shop for trendy herrebukser, jeans, shorts og mere. Vi starter med snit og pasform til at skabe de mest behagelige mænds underdele og bevæger os gennem forskellige stoffer for at skabe et ideelt strækningsniveau hver gang. Bland og match dine foretrukne mænds bukser og shorts med TendensButik herretoppe for at skabe et look, der er alt sammen hele tiden.
Selvfølgelig ville det ikke være TendensButik uden det bedste udvalg af jeans til mænd til rådighed. Fyrene i alle former og størrelser kan finde din pasform på TendensButik med vores sortiment af tynde, slanke, atletiske, lige, bootcut og løstsiddende jeans. Hvis du er den slags fyr, der ønsker en mere afslappet stil, skal du klæde dig op i lige, bootcut og løse jeans til din ideelle pasform. Hvis du foretrækker det strammere bendesign, skal du vælge tynde, slanke og atletiske pasformer for at finde dit perfekte par jeans. TendensButik herrejeans er lavet med de bedste denimstoffer derude, hvilket betyder, at de også har de rigeste farvevask og de bedste detaljer som rifter og tårer.
Vores mænds bukser bruger de samme snit som vores jeans, men er lavet i bomulds twills og farvet denim for en poleret stemning. Så når du først kender din pasform og din stil, kan du vælge det samme snit i lidt dressier bukser til alle typer begivenheder og lejligheder. Khaki-bukser er altid et godt valg til date night, og joggers er altid klar til en afslappet nat i. For jeans og bukser, der virkelig bevæger sig med dig, skaber TendensButik-stretchstoffer forskellige niveauer af stretch med revolutionerende mikrofibre, der holder dine mænds bund i topform hele dagen og hele natten. Du har et højt stretchniveau, der holder formen, og de mest behagelige bukser og jeans, du nogensinde har brugt.
Når tingene varmes op denne forår og sommer, skal du gå over til shorts og badetøj til mænd for at få solen på. Vores herreshorts opdateres sæsonbetinget og holder dig i god forsyning med frisk udseende, der varer til slutningen af ​​sommeren. Passer op til en svømmetur med vores board shorts og badebukser, lavet med en stretch nylon, der tørrer hurtigt og skaber det perfekte til og fra stranden. Når det er tid til at droppe stranden, skal du flytte dig ind i jeansshorts, khaki shorts eller fleece shorts for at få den mest behagelige pasform. Find dine sommerfavoritter på TendensButik, og opdater din stil dagligt. Gør dig klar til den kommende sæson med den fulde samling af herrebunde fra TendensButik. Med den komplette serie af jeans, joggers, bukser, shorts og svømmeshorts har vi dækket alle baser og derefter nogle.