ajaxLoader

Tilbehør, Dame Tilbehør, Ure

Dameure Hak af. Fra rustfrit stål og keramiske urremme til læder- og stofbånd, du finder den perfekte pasform til dit håndled.
Vil du have et ur, der er både praktisk og moderigtigt? Se efter stropper i levende farver som lyserød, lilla eller lys hvid. Urskiver med diamant accenter eller større skrifttypenumre udstråler fabelagtig, fed stil, mens urremme i sølvfarvet eller guldfarvet rustfrit stål punkterer urets subtile nuancer.
For sportsentusiasten er sportsure en fantastisk måde at time sig selv på og holder altid styr på dit personlige bedste. Nøgle atletiske funktioner som vandmodstand, dato og tid, en elastisk urrem og kvartsbevægelse gør dig klar til at tage på enhver sport!
Kronografure gør det let at fortælle tiden præcist med stickindeks, der kan fortælle dig - ned til det andet - hvad klokken er. Dameure af denne type er elegant udformet, ofte med keramiske drejerammer, der giver uret et udsmykket, delikat udseende.
Verden af ​​ure og mode smykker kolliderer, når du vælger kvinders ure fra TendensButik. Urarmbånd får også din stil til at se ultra chic ud - og de er ikke så voluminøse som almindelige ure. Urremme i feminine farver som rosaguld eller hvidguld tilføjer også et yndefuldt strejf.
Solar ure er en anden mulighed for dem, der ønsker at aktivere deres urkollektion. Drevet af et solpanel er disse ure miljøvenlige og ideelle til den erfarne friluftsmand. De kræver også minimal vedligeholdelse, fordi de ikke har brug for et batteri eller skal vikles. Administrer dine notifikationer let med et af vores ure.
Uanset hvilken type ur du leder efter, mister du aldrig tid, når du vælger fra det store udvalg af dameure fra TendensButik. Shop i dag for en utrolig variation!