ajaxLoader

Tilbehør, Herre Tilbehør, Ure

En urkollektion til mænd, der promoverer din stil Vores ure til mænd er designet til at være dristige, klassiske og uforglemmelige. Uanset din stil - smartwatch, traditionelt læder eller rustfrit stål - er vores herreure det ideelle maskuline væsentlige. Med up-to-the-minute innovation og stildetaljer, du elsker, er der altid tid til perfektion. Uanset om du er en smartwatch, udsat gear eller traditionel læder fyr, kan du holde det klassisk og stilfuldt med vores evigt stilfulde herreure.
Mænds smarte ure Et teknologisk vidunder, smarte ure giver dig de praktiske funktioner på en smartphone direkte ved dit håndled. Via Bluetooth-forbindelse kan et smartwatch informere dig, når du modtager underretninger, tekstbeskeder eller telefonopkald. Et smartwatch kan også holde dig opdateret om kalenderelementer, give dig adgang til GPS, afspille din musik, hjælpe dig med at spore din kondition og selvfølgelig fortælle dig tiden. Alle disse funktioner gør smartwatches perfekte til teknologisk kyndige personer, mens de er på farten, men kan også virke overflødige eller skræmmende for folk, der kun vil bruge et ur til tidtagning.
Luksusure til mænd Selvom luksusure er meget praktiske med nogle af de mest nøjagtige tidtagere, der er tilgængelige, er en af ​​hovedårsagerne til at købe en status. Luksusure er normalt lavet af ekstravagante materialer som guld for unik og fremtrædende flair.
Herre afslappet ure Lette og alsidige ure konstrueret til afslappet eller fitness-tøj giver praktisk appel kombineret med slidstærke komponenter og fed design. De er stilfulde nok til at gå med ethvert outfit, men ikke så prangende, at de nogensinde vil føle sig malplacerede. Fordi de er lavet til at blive brugt hver dag, har disse ure normalt høj stødbestandighed og vandtætning.
Mænds kjoleure Fed og charmerende kjoleure er den perfekte accent til både professionel påklædning og formel slid. Påtænkt at blive båret til forretningsmøder, storslåede fester og ceremonier, har kjoleure ikke sportsurets holdbarhed, men har sjældent brug for det. I stedet er de udformet til subtil karisma, der vil løfte enhver mands tøj.
Mænds digitale ure Designet til moderne enkelhed og præcision viser digitale ure numre, der skifter elektronisk, når tiden går, i stedet for hænder, der bevæger sig mellem faste numre rundt om ansigtet. Digitale ure er for det meste meget holdbare og har høj vandmodstand. De er ikke så indviklede eller klassisk tiltalende som analoge ur, men de er meget lettere at læse.