ajaxLoader

Herremode, Overtøj, Veste

Veste til mænd Vores mænds veste finder den perfekte balance mellem for lidt og for meget. Fra robuste skaller til at holde elementerne ude under udfordrende forhold til lette, rejsetidige muligheder, vores kollektion inkluderer en herrevest eller gilet, du ser frem til at have på. Vores overtøjsveste findes i en række stilarter, der passer til enhver lejlighed, fra daglig slid til eventyr i hårdt terræn. Udforsk vores mænds udendørs veste i forskellige vægte - find en perfekt til dine planer, hvad enten det er en mellemvægt quiltet vest til et strejf af varme, en raffineret uldskydningsvest til marken eller en isoleret vest til mere straffende forhold.
Kjole veste Faderen til den nuværende vesttrend er kjolevesten. Disse er allestedsnærværende med tredelte dragter og er en moderne mode hæfteklammer. Uden deres ekstreme popularitet gennem de sidste par århundreder ville de sandsynligvis ikke være, hvad de er i dag. Dress veste eller veste, hvis du har lyst til at komme, fås i et par varianter beregnet til forskellige outfits. Selvfølgelig har du din matchende vest til en tredelt dragt. Men hvis du vil tage tingene til det næste niveau, skal du overveje at bytte den vest mod en farvet. Dette vil skabe et højt kontrast look, der helt sikkert får dig til at se temmelig dapper ud.
Denim veste Hvad forestiller du dig, når du tænker på denimvesten? Glem alt hvad du ved. De er ikke kun til truckere og punkere. Selvom de måske ikke er de mest fashionable stykker til pålydende værdi, kan de være et kæmpe aktiv, hvis de bæres ordentligt. Hvis du er mere kunstnerisk tilbøjelig, kan du overveje at matche en denimvest med nogle samtaler, tynde jeans og en grafisk tee. Hvis du føler dig modig, kan du endda dekorere bagsiden af ​​jakken efter det faktum. Hvis du er mindre kreativt tilbøjelig, kan du helt få det til at fungere for dig. Få nogle støvler (uanset hvad der ser cool ud) og en supplerende skjorte, så er du væk fra løbet.
Atletiske veste For dem, der har brug for at holde deres kerner varme, skal du overveje en atletisk vest. Disse er lavet med tanke på aktivitet. De har blødt at røre ved materialer, fleksibilitet, og nogle tilbyder fugtbestandighed. Selvom de har en dybt praktisk anvendelse, kan du også integrere dem i et fritidsudseende. Kernen i athleisure er førsteklasses komfort, mens du er klar til at bryde ud og ramme jorden, hvis behovet opstår. Tøv aldrig med at have en af ​​disse i dit skab, du ved bare ikke, hvornår du har brug for det.
Sportsfan-veste Mange blandt mænd elsker sport. Se ikke længere end TendensButik omfattende samling af sportsfan-veste! Med nogle af dine yndlingshold kan du se godt ud og lade andre vide, hvad der virkelig betyder noget for dig. Der er næppe et dårligt tidspunkt at repetere dit yndlingshold, uanset om det løber ærinder, går til spillet eller afslappet fredag ​​på arbejde.
Puffer / dun veste De koldere måneder kan være brutale på deres egne måder. I efteråret kan du ikke bære dine lettere tøj pålideligt, og du kan heller ikke pålide dit vinterudstyr pålideligt. Nogle gange har du brug for et subtilere touch, måske en fra en puffer eller dunvest! Disse er designet til at holde din kerne toastisk, mens du lader dine arme trække vejret lidt. De er gode til kølige nætter og over gennemsnittet temperaturer. Veste i denne stil er normalt lette at koordinere med dit outfit og har tendens til at acceptere meget tilbehør til koldt vejr.